Bu modeli kullanan bilen var mıdır beyler?

Falcon sharp 200 modeli hakkında hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım.

Kullanan, gören, duyan var mı?
Z-one-s ile bu modeli takas etsem mantıklı olur mu? Motorumdan çok memnunum, takas yapsam pişman olur muyum açıkçası bunu merak ediyorum.

Yorum, tavsiye, fikir, yardım edin beyler?

model hakkında bir fikrim yok fakat akıl yürütücem. Çinli motorlarda 50 cc fark ne kadar farkedebilir. Ayrıca mondial her ne kadar çinlide olsa falcon dan daha güvenilir olduğu bir gerçek. Hiç yanaşma derim.

ustam falcon konusunda durum nedir bilmiyorum belki o da öyledir ama mondialin parçası bakkalda bile var artık... servisi de bim sıklığında neredeyse her ilçede 3 4 tane var... maceraya girme bence... kendi motorundan da memnun olduğunu söylemişsin... bundan sonra motor değişikliği düşünüyorsan paranı ve tecrübeni biriktir çin harici 250 cc seviyesine hopla...

Memnunum ama arka freni z-one-s te kampana.Falconda disk fren.Hacim olarak pek fark yok 180 cc-200 cc.20 cc fark var

Memnunum ama arka freni z-one-s te kampana.Falconda disk fren.Hacim olarak pek fark yok 180 cc-200 cc.20 cc fark var

benim de apache vardı arka kampana idi... disk fren gerçekten gerekli mi onu düşünmek gerekir... nasipse ben de 250 cc bişey alacam... elimdeki paraya 2. el alabildiğim için biraz daha bekleyerek 0 km almaya karar verdim çünkü şunu çok net söyleyebilirim ki senin kendi motorun aynı sınıftaki en iyi 2. el motordan daha iyidir... yani motorun sıkıntısını, arızasını, potansiyelini bilirsin... fikir sorduğun için ben de fikrimi belirtiyorum yanlış anlama beni sakın... ben olsam mondialden falcona geçmem... apacheden bajaj a geçmedim mesela...

Yok yanlış anlamam tabiki ama disk fren olsa farkedilir bir artı olur heralde.Bendeki kampana tarzda olan pek güven vermiyor (birazda lastik ile alakalı)

Yok mu bu modeli kullanan arkadaş yada kullanmayıp tavsiyede bulunacak biri??

Takas + 1200 lira vermek mantıklı mı?

bizim arkadaş kullanıyordu. mp3 çalar felan bile var üstünde.. ama memnun değildi sattı. 200 cc olmasına ragmen tatmin etmiyordu onu. ama görüntü ve şekil olarak süper bir motor.

Teknik özelliklere baktım 15 beygir diyor. Tvs apache bile 14 beygir açıkçası. İyi düşünün , bu motoru satmak bile çok zor olur sonra. Güç herşey değil tabiki ama sizi sanırım 200 cc olması çekti. O yüzden bu açıklamayı yaptım. Pulsar gibi bir 200 cc değil yani.

Ben olsam düşünmem bile. Mondial ile devam ederim.

Son düzenleme:
Dostum sen motorundan memnun olduğun halde niye sürekli değiştirmek isteyip macera arıyorsun. Şu motoruna biraz aksesuar tak o zaman ısınır değiştirmek istemezsin. Arkanın kampana olması önemli değil önün disk olup olmaması önemli.

Sürekli değiştirmek değilde açıkçası disk fren istiyorum arkaya :D cbr 125 düşündüm bütçem yetmedi.Eski kasa cbr 125 lerde hor kullanılmış canı alınmış oluyor.

Bu modeli gördüm arka disk frenli diye heves ettim.Benim arka çok fena kızaklıyor o yüzden hiç arka fren kullanmıyorum desem yeridir.Acaba disk fren olunca hissedilir bir fark olur mu yoksa çok farketmez mi?

Yoksa dedim ya 180 cc-200 cc fark etmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

Falconun sitesinde sharp 200
144 kg
15 HP

Mondialin sitesinde z-one-s 180
125 kg
15.4 HP Bilgilere göre z-one-s zaten daha güçlü ama arka fren kampana işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

..........

Son düzenleme:
Ustam ayni motordan arkadasimda var goruntuye laf yok ozellik bol ama gidis yok hepsi mi oyle bilemem ama sorun ciktiydi debriyajla ilgili safti degistirdi sonra motor gitmez oldu 100cc motor ondan daha hizli gidiyor test ettik o motora cok para

Takas yapmak istediğim motosiklet İzmirde olsa test edip karar veririm ama Aydına gidip test ettikten sonra beğenmezsem üzülürüm.Disk fren farkettirir mi asıl derdim o.Hız pek derdim değil 120 ye rahat çıksın yeter 121 yapmasada olur :)

Anlaşılan beğendiğim motosiklet külüstür çıktı he :(

fabrika çıkışı lastiklerin olduğunu farzediyorum. o lastiklerini değiştirirsen kampana da olsa arka frenin daha sağlam tutar.

Lastikleri motoru ilk aldigimda degistirecektim.Çifti 700 lira civarina denk gelince erteledikce erteledim.Sanirim bu falcon sharp 200 iyi değil moralim bozuldu :D

Disk frende olsa kitler lastik frene çok basarsan merak etme.

Bende şuan tvs apache kullanıyorum. Arka fren kampana, zaten yaptığı hız sınırlı olduğu için disk fenle farkını pek anlayamazsın. Ön fren kampana olsa o tamam ozaman diske geç derdim.

Düzgün bir çift lastikle arka frende diske ihtiyaç duymazsın. Sırf bunun için değiştirme motorunu, hemde adını ilk defa duyduğum bir motosikletle. Mis gibi motosiketin var güzel güzel kullan .:mrgreen:

Şunuda ekliyim. Tvs apachemde ön arka Sava lastik var.Önceki sahibi değiştirmiş sağolsun. Arka freni zar zor kitliyorum. Şuana kadar istemsiz hiç kitlemedim. Dediğim gibi isteyince bile zor kitleniyor. Yani senin probleminin çözümü lastik . :cat:

Son düzenleme:
Eyvallah beko 12345 içim rahatladı desem yeridir, karar vermek için net birşey arıyordum bu iyi geldi :D Arkaya nazik basıyorum gene kızaklıyo kesin lastiklerden anlaşılan.Herkese teşekkür ederim yorum fikir tavsiye için :)

Hocam arka lastiğin kayması büyük oranda lastik kalitesinden ve fren dozajlamasından olur. Yoksa kampanadan kaynaklanmadığına emin olabilirsin. Hatta açıkçası kampana fren hissiyatını artırıyor bence. Dozajlama daha rahat oluyor.

Eyvallah beko 12345 içim rahatladı desem yeridir, karar vermek için net birşey arıyordum bu iyi geldi :D Arkaya nazik basıyorum gene kızaklıyo kesin lastiklerden anlaşılan.Herkese teşekkür ederim yorum fikir tavsiye için :)

Rica ederim. Emin ol ki diğer motorunda lastikleri orjinal naylon birşeyse senin kampanandan farkı olmayacaktır.

Falcon marka, onun lastiklerde nylon dandik birşeydir bence.Bendekide nylon dandik birşey.Fren dozajını dikkatli ve iyi ayarlıyorum ondan eminim, lastik alcaz artık ilerleyen günlerde.

Kardeş önceki arkadaşların dediği gibi arka fren kampana disk çok farketmez bu hacimdeki motorda. Hatta bazı yüksek cc cruiserlar bile kampanalı arkası. Senin lastiklerin kötü o yüzden kayıyor. Bütçe yoksa önce arka lastik al sonra ön al. Benim arka fren tutmuyordu lastik almadan önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar