Bu model türkiyeye gelirmi ? Honda (XRE300)

Evet arkadaşlar hondadan cevap geldi

Honda markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Talep etmiş olduğunuz HONDA XRE300 satış planlarımızda yok.

(Euro standartlarından dolayı getiremiyoruz)

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Müşteri İlişkileri
Honda Türkiye AŞ.

Europaya girmeden Europa standartlarına geçmişiz vay be :)

Son düzenleme:
Bu sınıfta bir de Jawa Dakar vardı sanırım. Küçük cc yüksek fiyat oldu mu hayatta birşey satılmaz bizim ülkede.

obrazek2_27.jpg

Böyle güzel motorlar Türkiye'ye gelmez.

Gelse bile Vtr 250 gibi fiyat kurbanı olur. :p

250cc olsa belki, fakat 50cc fazlası için 250+ vergi yasası uygulanacağından getirilmesi uygun değil...

kardeşler daha ne çok modeller var bi bilseniz varedero 125 lik var mükemmel bişi..
DERBİ ADVENTURE TÜRKİYEDE VAR...SATILIYOR..ÇEVREDE GÖREMEZSİNİZ DOĞAL ÇÜNKÜ HİÇ SATILMIYOR..TÜRKİYEDE 50 TANE BİLE YOKTUR..BENCE HARİKA BİR MODEL...
MEGELLİYİ İNCELEYİN BİDE BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ..

Derbi terra 125 normali buna çok benziyormus Adventureden daha yakısıklı geldi bana Ferco Motora mail attım TR de varmı varsa fiyat nedir diye cevap bile gelmedi :)
Normal terra 125
SıvıSogutma yüksek skıştırma gücü,Max güç : 15 CV / 9.250 r.p.m.
11.png

17.png

18.png

08.png

09.png

04.png

Buda adventure
terraadventure125_2.png

num3.jpg

Terra_Adventure125_Wh_9_WEB.jpg

num10.jpg

Bir cevap gönderseler normali için 5-6bintl gibi bişey deseler direk alacam :pr:

Şu derbi terra 5-6 bine olsa veya varadero 125 Türkiyeye gelse varya ilk müşterileri benim ama malesef getirmiyolar getirirlersede fahiş fiyat oluyo anlamıs değilim.
Hadi bahsi geçen Honda XRE 300 cc'den kaybetti büyük vergi dilimine girdi de bu Terra niye bu kadar pahalı bu Varadero 125 niçın gelmez yurduma Varsa yoksa 650-700 cc ben bi enduroseverim vallaha uygun küçük hacimli bi enduro olsa memlekette onla başlardım motora ama nerdeeeeee:pr:

Bence ne olursa olsun ülkemizde istenilen herşeye ulaşabilmemiz lazım. Gerekirse arabalar gibi sipariş üzerine gelsin. Yeterki gelsin.. CBR250 yi çıkar çıkmaz getirdi honda. Bunuda getirse keşke. Bence Tabi yüksek fiyat olmasının kabahati firmaların değil aşırı vergilerin....

Honda 250cc'de Ninja'nın ve GT250R'nin pastasını bölmek için iyi hamle yaptı.

valla lise çağında derdimki hondanın küçük abetlarda hiç tipli motorları yok diye düşünürdüm son yıllarda ise honda bir çok model çıkartıp en tiplilerini çıkartmaya oynamaya başladı bu modelde fıstık gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar