Bu mevsimde sıfır motor almak yanlış mı ?

Merhabalar. Sıfır bi pcx almak istiyorum kampanyalı olarak iyi bi fiyata da buldum. 2014ler biraz gecikeceği için şimdiden almak istiyorum. Ama havalara bakınca düşünmeden de edemedim. Acaba bu mevsimde almak doğru olur mu ? Motorumu kapalı garajda tutuyorum. Alırım hava kötü olduğunda garajda bırakırım dedim ama sizelere de bi danışmak istedim.

bu kadar titiz olmayın yol yapmayan aractan zevk alınmaz gelince güzelce yıkamak en güzel zevktir vede hiç kir yapışmaz

Kar tipi yaklaşıyor onun için sordum yoksa soğuktan yana bi sıkıntım yok :)

Neden yanlış olsun ki ? Kampanyalı fiyattan bulduysanız hele kaçırmayın. Motora 4 mevsim binilebilir, eğer acemi iseniz havalar durgunken binersiniz olur biter :)

Bence yanlış değil. Ben geçen ay aldım mesela, dün de kapalı garaja koydum, Nisan 2014'de kadar binmem herhalde. Bayinin dediğine göre gelecek sezonu bekleseydim en az 1500 TL fazla ödeyecektim. Adam haklı, TL Nisan 2013'den bu yana EUR karşısında %16 değer kaybetti ve bu değer kaybı henüz motor fiyatlarına yansımadı, ya da çok az yansıdı (benimkinde 200 TL). Yeni sezonda fiyatlar kesin olarak en az %15 civarı artacak.

Sonuçta uygun bir fiyata alacaksanız neden alınmasın ? Garaja koyar orta sehpaya alır akü başını sökersiniz. Bineceğiniz zamanda takar binersiniz.

Sonuçta uygun bir fiyata alacaksanız neden alınmasın ? Garaja koyar orta sehpaya alır akü başını sökersiniz. Bineceğiniz zamanda takar binersiniz.

Ben de en kötü ihtimal böyle düşünüyorum. Çisede, soğukta yatırmam motoru çıkarırım ama aşırı yağmurlara karlı havalara gerek yok :) Kısmet olursa yarın alayım o zaman.

Yılbaşında itibaren zamlar gelecek. Kur farkları halen fiyata yansımadı. Eğer iyi bir kampanya bulduysan hemen al. Brandasını örter garaja koyarsın. Ben de yeni aldım, kapalı garajda üstü brandalı 2014 ü bekliyor aslanım :) Pazar gününe kadar kullandım ama hafta sonu kar geliyor.

2 hafta oldu benim chopper yavrusunu alalı.Şimdi fiyatlar bahar aylarına göre daha uygun.İyide indirim aldım diyosun.Almalısın bence...

yağmurda çamurda dışarda motorcu görünce mutlu oluyorum, motor sürmeyi seviyorum, kar kış demeden sürülmeyecekse motorun ulaşım aracı olarak kullanılması düşünülemez... yazın bisikletlede giderim her yere.

Bu motor hondaysa mantıklı, her dakika zam yapıyor beyefendiler.Ne kadar erken o kadar ucuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar