Bu LS2'ler Orijinal mı?

Eski kalan ürünler olabilir. Kaskın ömrü zamanla azalır ve değeri de düşer. Stokta son kalan ürün olabilir. Son kalan son beden olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

LS2 zaten ucuz kasklar satıyor bu fiyatlar normal değil mi?

Hocam bazı ls2 kasklar Nbr, dot,Jıs gibi sertifikalarla geliyormuş. Ben şahsen Ece 22.05 sertifikası olanı tercih ederdim. Sharp testlerine alınan kasklar da Ece sertifikası olanlar.

Normal ls2 fiyatları. 350-400 bandina çıktığına göre MT bakmanı tavsiye ederim.

Motosikleti
CB650R
son kalan ürünlerdir. ls2 normal piyasası 350-600 bandı arasında rengine göre değişiyor

Bu sway markanın 200 liralık kasklarında ecer sertifikası var deniyor iyi mi ?

Mesele Ecer standartlarında mı üretilmiş, sadece oraya basılmış bir damga mı? Yada gerçekten yetkili bir kurum tarafından sertifikalandırılmış mı?
Bunlar önemli. Ben kullanıyorum ve kazada geçirdim kaskla ama bu onu iyi yada kötü yapmıyor. Testlerden geçip geçmediği önemli.

Mesele Ecer standartlarında mı üretilmiş, sadece oraya basılmış bir damga mı? Yada gerçekten yetkili bir kurum tarafından sertifikalandırılmış mı?
Bunlar önemli. Ben kullanıyorum ve kazada geçirdim kaskla ama bu onu iyi yada kötü yapmıyor. Testlerden geçip geçmediği önemli.

Bundan hiçbir zaman emin olamayız o zaman.. nereden bilelim damga mi basmış sertifika mi almış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar