Bu Laz Uşağını da Aranuza Aluuuuunnn :)

Merhaba Trabizondan 3 Aylık Motorcuyum :) Bu güzel forumda bende abilerimin ve arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak, bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Pek canlı bir forum olmasa da geleceği olan forum sadece biraz daha fazla iletişime geçmesi gerekiyor üyelerin. İnanın bana bu forum sayesinde gerçek motorsiklet severler tüm türkiyede üyelik isimleriyle birbirini tanıyacak ve etkinlikler zirve yapacak :) Tekrardan Merhaba Sizleri de tanımak İsterim..

428858_107556646058285_534645525_n.jpg

hoşgeldin kardeş:)) ozaman ilk etkinlik batuma geliyorsun dime:Ç) tabi ehliyetin varsa:))

Hoşbulduk :) kendinizi de tanıtın da kim kimdir bileyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

hoşgeldin kardeş:)) ozaman ilk etkinlik batuma geliyorsun dime:Ç) tabi ehliyetin varsa:))

abi ehliyeti 3 hafta içerisinde çıkartıyorum şuan Trabzon Uzungölde çalıştığımdan şehir merkezine inemiyorum ama inşallah bi sonraki etkinliğe bende katılmak istiyorum :)

Rom işte öylesine bi adamım... Lazla lazım kürtle kürdüm çerkezle çerkezim insan olsun yeter.... Tekerlerin düz bassın

uzun göldemisin bende carsamba gunu uzun gölü gezdim kısa sursede:)) bakalım seneye olan etkinlige gelirsin ozaman:))

Tamadır Rom :) Seninde tekerleğin düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

uzun göldemisin bende carsamba gunu uzun gölü gezdim kısa sursede:)) bakalım seneye olan etkinlige gelirsin ozaman:))

Abi bizim otele gelseydin seni misafir ederdim ramazan nedeniyle zaten kimse uğramıyor :) Tanışmış olurduk

Seni çoktan aramıza aldık ya hatta bi kaç gün sonra seninle ilgili ilginç bir istatistik yayınlayacağım bu başlıkta:queen: hemide resimli :)

Rom işte öylesine bi adamım... Lazla lazım kürtle kürdüm çerkezle çerkezim insan olsun yeter.... Tekerlerin düz bassın
daima öyle kal paşam ırk ayrımı yapmaksızın ınsanmısın yeter de geç:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Tamadır Rom :) Seninde tekerleğin düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Abi bizim otele gelseydin seni misafir ederdim ramazan nedeniyle zaten kimse uğramıyor :) Tanışmış olurduk
sizin otel hangisi:)) ama ben artık sanmıyorum uzun göle cıkacaımı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar