Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşıldı biz senle bi ciğer-i istanbul yapıcaz.. gürkan abi sen söle arkadaşlara kaymaklı bi künefe hazırlasınlar geliyorum ben bu arkadaşı alıp.. bu bilmiyo daha başına geleceği :mrgreen::mrgreen:

:mrgreen: Sen giderken ben o yolda 3 tur attım :wiinkk: Benim geçmişimi bilmediğin için böyle konuşuyorsun belki öğrendikten sonra konuşmazsın ne dersin bi ara çay icelimmi özledim zaten herkesi :cat:

:mrgreen: Sen giderken ben o yolda 3 tur attım :wiinkk: Benim geçmişimi bilmediğin için böyle konuşuyorsun belki öğrendikten sonra konuşmazsın ne dersin bi ara çay icelimmi özledim zaten herkesi :cat:

gel gel ben ısmarlıcam sana çay.. :mrgreen: ne zaman istersen buyur gel.. :bounce: herzaman beklerim canım :rendeer:

bişi olmaz alıştım ben

terör gelir birazdan klimalı odasından yazar :pr:

gel gel ben ısmarlıcam sana çay.. :mrgreen: ne zaman istersen buyur gel.. :bounce: herzaman beklerim canım :rendeer:

Saol :rendeer: Bende beklerim beni herkes biliyor burda çok şükür kimseye bin yalış yapmak istemem herkeside çok ama çok seviyorum inşallah ömrümün sonuna kadar da böyle olur :wiinkk: Siz abilerim ve ablalarımsınız daha yaşım 17ilerliyecek cok yolum var

kaldım bi başıma buralarda :salut:

Ablam ben varım ya :salut:

Saol :rendeer: Bende beklerim beni herkes biliyor burda çok şükür kimseye bin yalış yapmak istemem herkeside çok ama çok seviyorum inşallah ömrümün sonuna kadar da böyle olur :wiinkk: Siz abilerim ve ablalarımsınız daha yaşım 17ilerliyecek cok yolum var

Allah sağlık sıhat uzun ömür versin daha çok görüşürüz canım benim..

ulen özledim diyorsun gelmiyorsun canevarım benim :rendeer:

Abim bi ara arıycam dükkandaysan musayitsen gelicem yanına çok özledim gerçekten şu şirket işleri zor onlarla uğraşıyorum :rendeer: Yakınlarda buluşma olsa gelirim ama şu anda altımda ne araba nede motor var uzak yerlere geliyorum 1 saat oturuyorum otobüsler bitmesin die kalkıyorum buluşmadan birşe anlamıyorum

Abim bi ara arıycam dükkandaysan musayitsen gelicem yanına çok özledim gerçekten şu şirket işleri zor onlarla uğraşıyorum :rendeer: Yakınlarda buluşma olsa gelirim ama şu anda altımda ne araba nede motor var uzak yerlere geliyorum 1 saat oturuyorum otobüsler bitmesin die kalkıyorum buluşmadan birşe anlamıyorum

kabataşta fındıklı park ta oluyoruz koçum oraya gelirsin bizde seni özledik canım benim :rendeer:

yeni üyeyız ama cefakarız siz isteyın motorum otobüste olur takside yeterkı motorcular kavuşsunlar sevdıklerıne:rendeer:

selcuk boşver bunları al terör ü gelin bize köfte yapım sizede :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar