Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daha ölmedik, Bize bir şey olmaz ablam merak etme biz kovulursak ekmek paralarını kazanamazlar :queen:

gene başlamış taşlamalar:pale: dışlamayın benim gibi garibanı günahtır.sizin dünyanızda yerim yok belki.belki elim kolum bağlı prangalar çekilmiş klavyem esaret altında.Belki şu yaralı kalp şu mutsuz varlık sanalda olsa sevilip sayılmak istiyor yapmayın! atmayın beni bu hoyrat bu karanlık aleme:salut:

gene başlamış taşlamalar:pale: dışlamayın benim gibi garibanı günahtır.sizin dünyanızda yerim yok belki.belki elim kolum bağlı prangalar çekilmiş klavyem esaret altında.Belki şu yaralı kalp şu mutsuz varlık sanalda olsa sevilip sayılmak istiyor yapmayın! atmayın beni bu hoyrat bu karanlık aleme:salut:

:salut::salut:

akşam üstü gene havuza gidiyorum diceksin ya hadi üzülme yinede dayanamadım bak :mrgreen: :rendeer:

sen ne istiyon onu bi desene bize ? :mrgreen::mrgreen: acındırıp duruyon kendini.. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.:cherry:

abi yavaşş yaa ödüm koptu..

:salut::salut::salut::salut: Hayatımda ağladığımı hatırlamam ama sen beni ağlattın helal olsun :salut: Bundan sonra sende buraların çocuğusun :p

sen ne istiyon onu bi desene bize ? :mrgreen::mrgreen: acındırıp duruyon kendini.. :mrgreen:

Canınızın sağlığı daha ne isteyebilirimki.Gönüller bir olsun canlar hoş olsun.
herşey dostluk kardeşlik karşılıklı hoş görü için değilmi zaten :cherry:

Canınızın sağlığı daha ne isteyebilirimki.Gönüller bir olsun canlar hoş olsun.
herşey dostluk kardeşlik karşılıklı hoş görü için değilmi zaten :cherry:

sevimli mod alper tim vardı bi zaman lar onu hatırlattın bana

onada selam olsun burdan :rendeer:

ya abi buraya hep kımsecıkler yokken gelıyorum . hepınıze selamlar:rendeer:

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYGÜL, teror

sen git ben burdayım merak etme :mrgreen:
yorulmuşsundur dinlen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar