Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bide en iyi artçı olan konu cıktı hadi arkadaşlar oraya ben burda beklerım siz merak etmeyın

Maaşımız belli askeri ücret sizin gibiler yüzünden çok yoruluyorum bırakın rahat ediyim bi buralarda :mrgreen: Bu maaşa bu iş yapılmaz yaf...

Ayvayı yedik KUVVETMİRA geldi. Neyse dostum bu gece çok kalamam buralar sana emanet kimseye kapatırma konuyu :mrgreen: 2gündür hiç yatmıyorum başım dönüyor bu gece de yatmazsam bi krem şanti daha gider olmaz :queen:

teror sözünü tutmadı.

çok haklısın aslında senin hakkın.Bunu herkeste biliyor o an pc başında değildim geldiğimde olan olmuştu.Şimdi seni ilan edip konuyu kilitlesem Bunlar başta crayzboyone kesin çamura yatacak :p.yoksa senin 500.mesajdan sonrasını silip konuyu kilitlemiştim :)

Hala zorluyorsunuz buraların kralıyım :bounce:

çok haklısın aslında senin hakkın.Bunu herkeste biliyor o an pc başında değildim geldiğimde olan olmuştu.Şimdi seni ilan edip konuyu kilitlesem Bunlar başta crayzboyone kesin çamura yatacak :p.yoksa senin 500.mesajdan sonrasını silip konuyu kilitlemiştim :)

Crayzboyone deil :mrgreen: Selçuk Yada cönever derler :mrgreen:
Çamura batarım tabi benim olan şeyi başkası nasıl alabilir :p

Son düzenleme:

O zaman Biz bu işe 1.000.mesaj diyelim.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savulun leeeeeyn ben yine geldim ben kapatana kadar benim:) sonrasını bilmem:silent:

Heh bi adanalı eksikti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 PM ----------

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, teror

abo yandık

Tamam 1000.mesaj diyoruz o zaman crayzboyone:p çok sıkı takip edicem bu sefer gözümden kaçsa bile 1000.post'u atan ahanda bu alemin en kral motorucusu sayılacaktır :mrgreen:

Tamam 1000.mesaj diyoruz o zaman crayzboyone:p çok sıkı takip edicem bu sefer gözümden kaçsa bile 1000.post'u atan ahanda bu alemin en kral motorucusu sayılacaktır :mrgreen:

Seni patrona söylicem, müdür olarak çalışanlara lakap takıyorsun :farao: :cherry: Ama pc başında olmazsan o işi geç :cat: 1000ni yakalarsan kitle çirkeflik yapmak yok söz :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar