Üstünü tamamla da verelim yaw
RS660 ile MT-09 arasında kalmak biraz zor yahu. Gerçi ben de RS'e bakarken boşver bu işleri gelbi Multistrada bakalım da demedim değil.
R7 de biraz daha fiyatlanacak diye düşünüyorum ama şu anki haliyle bile R7'den 40-50bin TL pahalı olması son derece normal aslında - ama böyle de kalmayacak. Aprilia 2021 boyunca müthiş fırsat fiyatlar verdi, 240bin TL'ye Tuono Factory vardı yaŞimdi o avantaj yavaş yavaş gitti gibi görünüyor.
arada kalınır canım niye kalınmasın.2 bambaşka motosiklet hatta 2 motora da sahip olsan heralde yadırgamazsın.ben aslında monster 937 ye hallenmiştim ama ciddi anlamda beğenmedim.sonra triumhp 765e yürüdüm ona zaten mt07 alırken bile yürümüştüm,onada son anda güzel bir zam yaptılar.mt09 dan ucuzdu sonra 3 5k geçti ve donanım fakiriydi.sonra rs660 ve naked olanına hallendim onunda fiyatı çok cezbediciydi.gittim baktım ama test motoru olmadığından ve '937 de ki test sürüşünde' beğenmediğimden korktum açıkcası.'motor bloğunu beğenmedim' sonra yamaha ya gittim dedim gözlerimle göreyim yeni kasayı gördüm bayıldım resmen.sürmeden aldım ama 3 silindir 900cc olduğundan çokta merak etmedim çünkü 765 ide test gününde sürmüştüm.şu an mutlu mesutum rodaj bitmedi hala ama yinede mutlu ediyor adamı
yamaha r7 bizde satacağını çok düşünmüyorum açıkcası.hiç bir elektonik yok ayrıca mt07 bloğunun aynısı.evet farklılıklar çok ama eksik.aslında bunu fiyata yansıtamadılar 150 160 deseler şu durumda millet mt07 bırakıp az daha koyup r7 alır.aprilia da ne oldu ne bitti anlamadım adamlar her motor çıktığında ciddi güzel fiyatlardan satıyorlar yanında donanım hediye ediyorlar vs.bu hızla zaten sevilen bir marka aprilia ducati triumhp arasında kendine yer bulur tr de.sizede hayırlı olsun