Bu Kız Çok Şirinnn

12 ay önce ağır vasıta çarpması sonucu dağılan motosikletimi 22 günlük askeri iznimde kullanmak için eldeki imkanlarla 15 saat aralıksız calışarak dirilttim (bu arada motora hayır yeminimide bozmuş oldum :queen:

Son düzenleme:
amin kardesım kımseye vermesın . far harbiden sırıtıyo :) aynen bu sembole benziyor ( :queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah tekrar kaza bela vermesin güzel olmuş bir tek far olmamış şöyle bir şey olsa süper olurdu :p:cherry::rendeer:

Uploaded with MeKRoG

farlar bence gayet güzel olmuş :cat: fakat montajı biraz eğri olmuş sanki :silent:

eldeki imkanlara göre yaptığını belirtmişsin tabiki ama sinyalleri başka şekilde yapamazmıydın, çok sırıtmış o şekilde

başarılı bir diriltme olmuş :)

Arkadaşlar adam kaza yapmış 15 saat uğraşmış anca elindeki imkanlarla bu kadar toplayabilmiş. Adam kurtulmuş ya boşver motorun yenisi alınır ama kopan bi parmağın yenisini de kimse yerine alamaz...

farlar bence gayet güzel olmuş :cat: fakat montajı biraz eğri olmuş sanki :silent:

eldeki imkanlara göre yaptığını belirtmişsin tabiki ama sinyalleri başka şekilde yapamazmıydın, çok sırıtmış o şekilde

başarılı bir diriltme olmuş :)

evet dedıgım gibi elde ne varsa onla oldu sinyaller zaten orjinalı hıc dokunmadım :) amacım bi eser cıkartmak deıl binilebılır hale getırmekti benım cok hosuma gitti özellikle farlar ,kanı kaynıo sankı atla gezelım dıyo ::) bu arada motoru kendım rektefe edip rodaj yapmadan son gaz 1000 km civarı yol gıtmısdım onun uzerıne 1 yıl hiç çalışmadı işin garıp yanı tek pedalda çalıştı motor :) saat gibi maşşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

Allah tekrar kaza bela vermesin güzel olmuş bir tek far olmamış şöyle bir şey olsa süper olurdu :p:cherry::rendeer:

Uploaded with MeKRoG

:) takdığım farı 7 liraya almısdım mobilet farı bence gayet sexy :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

farların yamuk durma sebebı gösterge parçalanmıştı çakmakla kaynakladım o yamuk duruyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

avatardaki resmim kazadan 1 gün öncesi kaza yaptığımıdada aynı sekıldeydım sadece kask vardı mont dizlik bagajdaydı :S derin yara sıyrık izleri ve sol dizde güç kaybından başka sıkıntım yok şu an bisiklete binerken zorluo bıraz :=)

az zamanda cok işler başaran bir türk genci :) motor yürüyor mu ? sen ona bak. frenlerin ve sinyalin çalışıyorsa gerisini teskereden sonra halledersin. hemde daha güzel yaparsın. ellerıne sağlık

Güzel olmuş daha ne olsun. Ellerine sağlık.
Yemini bozmuşsun. Artık bir ekmek tuz yaparsın :)
Sana şimdiden hayırlı teskereler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar