Bu kazada kusurlu sizce kim

adamın sağdan indiğine dikkat ettiniz sanırım. trafik akışı soldan orada anladığım kadarıyla. bizdeki sağa dönmeyle eşdeğer bir durum. o yüzden bence de motorcu suçlu. zaten yavaşlayan arabayı sağlaması (bize göre sollaması) gerekirdi.

Dediğiniz gibi sinyal vermese bile arabanın döneceği belli. Ah oh deyip panik yapacağına frene bassa 3 kere dururdu.

Trafik kuralları çervesinde otomobile suç bulabilirsiniz ama bir motosiklet sürücüsünün ideal sürme şekline göre motorcu bana göre tamamen hatalıdır. Adam sinyalini hiç vermemiş olsa bile o kavşakta sen niye adamın soluna yanaşıp nasılsa dönmeyecek diye risk alıyorsun (kaldı ki adam sinyal veriyor) ? Aynı şeride yanyana iki araç girer mi ? "Bana ne ben doğru kullanıyorum, onlar da doğru kullansınlar" dersen işte böyle olur, "Sen dikkat etsen bile başkaları dikkat etmiyor" diyen, hayatında motora binmemiş ve asla binmek istemeyenleri haklı çıkarırsın.

motosiklet hatalı.bizim türkler şöyle düşünüyor ;otomobil son anda sinyal vericek ve sola dönmek için genişten almıcak e motorda sollar ama hiç düşünülmezki zaten kavşaklardaki sapakları kaçırma ihtimali olan araçlardan ötürü oralarda sollamamayı bilmenin tecrube sayıldığını:cherry:

Tam çarpma anında yukardan bi uçak geçio. Onun pilotu kusurlu bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar