Bu kaskı tanıyan, gören, bilen varmı?

Bu kaskı nereden bulurum arkadaşlar? Fotolar çok berbat ama kaskı bilen tanıyacaktır diye düşünüyorum.
Yakından görmedim ama aradığım tüm özellikler bunda mevcut.İsmini bilsem araştıracağım.Buyrun fotolar.

bunu bilmiyorum ama Nolan'ın buna çok benzer air adlı yazlık bir kaskı var. İsteinldiğinde çıkarılan bir çeneliği var kaskın...

nolanın görüş alanı bundan dar gibi geldi..tamda bunu arıyorum umarım birisi biliyordur..

GKN

momo nunda bu tip kaskları var, komple yüz kısmını açık bırakan..

shubertin de geniş vizörlü bir modelini ben kullanıyorum. sanıyorum modeli S3 olarak geçiyor.

Markasından emin diilim ama bu kask Kadıköy'de Motomax Discount mağazasında satılıyor

görüntüyü geçen sene motoron dergisindeki bir motosiklet markası reklamından aldım.

bu kadar olmasa bile,
nolan n43 air modelini tavsiye ederim,
Nolan-N43-Air-Classic-Big.jpg

tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar hepsine baktım ama benim istediğim gibi değiller..tam olarak istediğim şey fullface ve çenemin altına kadar açık olması..
önerilen ve piyasada bulabildiğim kaskların hepsi ya flip-up ya da multitech mekanizmalı..
bana bu resimdeki kask fullface gibi geliyor yani tam istediğim gibi, o yüzden merak ediyorum..

gören, bilen?!?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar