anahtarlık - bileklik hediyesine mi kandın hocam :mrgreen:
Yok yahukendi reklamları olan bir anahtarlık zaten
Kötümü kask
![]()
şaka yapıyorum ya
sharp tan baktığım kadarıyla 3 yıldız almış, orta halli bi kask gibi görünüyor.
tabi ki daha iyi modeller de alınabilir ancak yüksek sürat yapmayacaksanız bu kask da işinizi görür diye düşünüyorum.
Bende mt var 2.kask olarak Caberg v2rr ile kiyaslayinca ses alma ve inanilmaz buğu yeteneği var ama baya inanilmaz yapiyor bendeşık ve güzel bi kask güvende veriyor gibi sanki
![]()
dostum yüksek süratle çarpışmada en baba kask da korumaz![]()
mt nin reverange modelini kullanan arkadaşlar var mt nin kalitesini onlar anlatabilirler. arkadaşım kullanıyor gayet memnun.
hocam şimdi o olay yüksak süratten ne anladığına bağlı, ben 100km/s+ yüksek diyorum mesela, 110 bana göre yüksek![]()
yüksek sürat bence hız sınırlarının üzeridir. ücretli otoyollar haricinde motosiklet genelde 80 limit oluyor. 90 bana göre sürattirkask testleri de daha düşük süratlere göre yapılıyor. yani hız arttıkça en baba kask da olsa koruması azalacaktır çünkü g kuvvetini hiçbirşey ememez. çok basit anlatacağım. çarpışma anındaki g kuvveti beyin zarının yırtılması ve beyin kanamasına sebep olabilir kısa zamanda ölüm. kafa patlamıyor ama beyin kanamasından ölüyor gibi.
tamam tamam anladık
zaten "kesin korur, yaşama garantili kask" diye bişi demedim, iş görür dedim nie üzerime oynuon![]()