bu kask beni korur mu?

Arkadasim para bulabilirsen daha iyi birsey al bulamiyorum diyorsan. Bunu al yada arkadaslar sana 160 tl ye kadar f/p orani en iyi kask neyse onu onersin..

kardeşim bakma sen densiz insanlara kaskları olmayan insanlar yorum yapıyordur emin ol bütçene göre bu kask korur ama allah korusun cok ciddi bi düşmede işe yaramayabiilir dikkatli kullan motorunu para biriktirince yenisi alırsın

Turingin eğitimine katıl ücretsiz kask veriyorlar ls2 veya hjc gayet güzel kasklar. Sadece ay başında kayıt yaptırman lazım, kontenjan hemen dolar.

hocam ikinci el çok temiz kasklar var onları al bunu alacağına çizik dahi olmasın düşmediğinden emin ol kaskın.

abs plastik mi yok artık ebesinin... Riske atmayın sway türk malı diye bilyorum. iyice araştırmadan etmeden abs plastiğe kafanıza takmak için para vermeyin.

bu kask kendını koruyamaz senı nasıl korusun ilk motor aldıgımda bır kask hedıye etmıslerdı buzdolabının ustunden düştü yumurta gibi yarılmıştı ozmn anladım herkez cebinin derdinde :D

Ekipmanların hepsi hayati önem taşıdığından dolayı bu kadar ucuz olmamalı kimsenin kellesi 200 300 lira kadar ucuz değildir.

http://www.swayhelmets.com/

Kaskın ana sayfası hiç güven vermiyor. Bir hakkımızda bölümü yok. Fabrika nerede? İthalat ise nereden belli değil. Şirket adresi yok. 8ı02 modelin sayfasında ECE sertifikası olduğuna dair bilgi yok. 901 modeli ECER 22-05 almış iddiası var. ECER nedir? Com uzantılı sitede sadece Türkçe metin var. Facebook sayfasında tam adres yok, Esenler tarafında bir kavşak işaretlenmiş haritada. Com uzantılı sitede İstanbul kodlu iletişim numarası var. Kimdir bunlar, ECE sertifikası aldığına dair kanıt yok. Sharp sitesinde kask markaları arasında adları yok. Kendi web sayfaları dışında ve gittigidiyor n11 gibi Türkiye merkezli satış siteleri dışında hiç bir yurt dışı kaynaklı yerde kaskın adı geçmiyor. 1 yıl garanti verilmiş. Yasal garanti zaten 2 yıl. Web sayfasında iletişim numarası 212'li ama kocaman ITALY DESIGN yazısı koymuşlar. ITALIAN değil. Sayfanın genel tasarımı da komşuun liseli çocuğuna yaptırılmış gibi.

Eldeki bu izlenimler bu kaskın pek güvenli olmayabileceği yönünde. ECE sertifikasının bulunduğuna ben ikna olmadım. En azından, puanına filan bakmaksızın Sharp sitesinde adı olan bir marka seçilebilir belki.

Sahi ECE 22.05 sertifikası olan bütün kask marka modellerinin bir listesi de yayınlanmış olsa ne güzel olurdu. Kask satıcısının iddiasını kontrol ederdik.

Son düzenleme:
Kardeş 1 ay daha binme gidip MT kask al. Sertifika da DOT mu ararsın ECE 22.05 mi ararsın hepsi var kaskta. Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Üstelik güneş vizörü de var, güneşli havalarda çok işe yarıyor. Alabileceğin en fiyat/performans kask bu. Daha aşağısını düşünme bile.

http://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-blade-sv-alpha-parlak-siyah-yesil-gunes-vizorlu-2017-P174830239

Bu urun gercekten parasinin hakkini veriyor..tecrubeyle sabit..

bu konu havalarda uçar gider elle tutulur birşeyler olmayınca bazı ürünlerde böyle işte kullananlara sor diyicemde adam daha önce hiç kask kullanmamışsa onun için iyidir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

ben mt blade kullanıyorum önermiyorum

COQ

Motosiklet Eğitmeni
http://www.swayhelmets.com/

Kaskın ana sayfası hiç güven vermiyor. Bir hakkımızda bölümü yok. Fabrika nerede? İthalat ise nereden belli değil. Şirket adresi yok. 8ı02 modelin sayfasında ECE sertifikası olduğuna dair bilgi yok. 901 modeli ECER 22-05 almış iddiası var. ECER nedir? Com uzantılı sitede sadece Türkçe metin var. Facebook sayfasında tam adres yok, Esenler tarafında bir kavşak işaretlenmiş haritada. Com uzantılı sitede İstanbul kodlu iletişim numarası var. Kimdir bunlar, ECE sertifikası aldığına dair kanıt yok. Sharp sitesinde kask markaları arasında adları yok. Kendi web sayfaları dışında ve gittigidiyor n11 gibi Türkiye merkezli satış siteleri dışında hiç bir yurt dışı kaynaklı yerde kaskın adı geçmiyor. 1 yıl garanti verilmiş. Yasal garanti zaten 2 yıl. Web sayfasında iletişim numarası 212'li ama kocaman ITALY DESIGN yazısı koymuşlar. ITALIAN değil. Sayfanın genel tasarımı da komşuun liseli çocuğuna yaptırılmış gibi.

Eldeki bu izlenimler bu kaskın pek güvenli olmayabileceği yönünde. ECE sertifikasının bulunduğuna ben ikna olmadım. En azından, puanına filan bakmaksızın Sharp sitesinde adı olan bir marka seçilebilir belki.

Sahi ECE 22.05 sertifikası olan bütün kask marka modellerinin bir listesi de yayınlanmış olsa ne güzel olurdu. Kask satıcısının iddiasını kontrol ederdik.

Baktım siteye şimdi.
Daha çok dolandırıcı oldukları gibi bir izlenim oluştu bende.:)
ECER ne yahu?:silent:

50-60 kmye kadar korur gerisi iptal
http://www.dokuyucu.com.tr/RS1-FF-858-T-6-KASK,PR-10133.html
bende bundan var. motoru ilk aldığımda kasktan falan hiiiç anlamazdım vallaha adam ne iyi dediyse aldım. 90 tl ye almıştım o bile pahalı gelmişti o kadar cahildim sen düşün. ama bikaç hafta sonra 800 tl ye kask alıcam. bu kaska 2 kere crash test yaptım. 50 km hızla düştüm ve hızla yere vurdum. ufacık bi çizik oldu ve kafamda vurma hissi bile hissetmedim

Son düzenleme:
Baktım siteye şimdi.
Daha çok dolandırıcı oldukları gibi bir izlenim oluştu bende.:)
ECER ne yahu?:silent:

Ayrıntısı hakkında bişey bulamadım ama bazı kasklarda ECE R 22.05 diye görünüyor.
DOT_ECE.jpg
DSC00862_1_result_result.jpg

Arkadaşa tavsiyem ;

Turing eğitiminden verilen HJC kaskları satanlar ortalama 200 tl istiyor. Açılmamış kutusunda bulunursa belki bu bütçe ile onlara yönelinebilir.

Bende var artçı kaskı olarak saklıyorum.

Tüv Rheinland ve Ece 22-05 belgeleri var bu kaskın. Hiç olmazsa Hjc ve hiç yoktan iyidir.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ayrıntısı hakkında bişey bulamadım ama bazı kasklarda ECE R 22.05 diye görünüyor.
http://www.motohive.in/wp-content/uploads/2016/09/DOT_ECE.jpghttp://www.motogearadvisor.com/wp-content/uploads/2015/06/DSC00862_1_result_result.jpg

Arkadaşa tavsiyem ;

Turing eğitiminden verilen HJC kaskları satanlar ortalama 200 tl istiyor. Açılmamış kutusunda bulunursa belki bu bütçe ile onlara yönelinebilir.

Bende var artçı kaskı olarak saklıyorum.

Tüv Rheinland ve Ece 22-05 belgeleri var bu kaskın. Hiç olmazsa Hjc ve hiç yoktan iyidir.
Şu ecer olayını bi araştıralım.
Biz bakmayalı yeni bir standart kodu çıkmış olabilir.
Fakat bu geçerli bir standart olsa dahi zafercenin verdiği linkteki sitede bu kaskın sadece bir modelinin bu standarta sahip olduğu görülüyor.

Arkadaşın almak istediği modelde bir şey yazmıyor.

Benim midemi bulandırdı bu iş.
Konuyu açan kardeşimize uzak durmasını tavsiye edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar