Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, forumdaki bu kadar insan çoğınlukla bu yönde tavsiye veriyor, eminim hiç biri kötülümüğü istemiyordur. Şuan ki motorum 100 km de 5 lt civarı benzin yakıyor, ve geçenlerde yaptırdığım 10.000 bin bakımında tam 400 lira verdim (devletten aldığım kyk bursumu oraya yatırdım). Bunları düşünüyorum sonra örnek veriyom 4 silindir bi gsr600 alsam en fazla ne kadar fark edebilir diye düşünüyorum. Böyle düşününce 4 silindir motor alarak hem hayallerimi gerçekleştirmek, hemde 4 silindir bi makineye binerek kendimi dahada geliştirmek istiyorum, rahat bi şekilde sıkılmadan uzun yol yapmak istiyorum. Bu şekilde bana mantıklı gelliyor 4 silindir motor.
Senin o 10 bin bakımına verdiğin para ile bizim motorlara sadece 4 tane buji ve hava filtresi alabiliyorsun. Bunun yağı var, yağ filtresi var, hidrolik sıvıları var, balataları var. Peki bunların altından nasıl kalkmayı düşünüyorsun? Sene başında lastik aldım 1500 lira, 100 km de normal kullanımla 8 litreye yakın yakıyorum karşılayabileceksen bu masrafları hiç durma al.