Hem komple eksoz değiştirmek lazımmış diyorsun hem de 10 liralık birşey diyorsun.Aklım karıştı.Eksoz değiştirmek 10 lira mı tutuyor?Yoksa sana göre o parçanın tahmini fiyatı mı 10 lira?Ama o parçada ayrı satılmadığına göre,fiyatı da yoktur ki?!ArChErS' Alıntı:ve işin ilginç olanı kapağın yenisini almaya servise gittim.bana verilen cevap şu:bu parça ayrı olarak satılmıyo komple eksoz almanız lazımr: zaten motoru alalı 3 ay olmuş eksozumu değiştireyim bu nasıl iştir bi türlü anlam veremedim:silent:
o parçanın lazım olduğunu bende biliyorumda ne gerek var o kadar uğraşmana taş çatlasın 10 liralık bişey servise git sonra vericem de yine verirler bu kadar zahmete ne gerek var ben onu çözemedim....
melihkaya' Alıntı:alah alah geçmiş olsun kardeşim ya<yarın öbür gün adama lastik lazım oldu napcak gelip sökecekmi?yada motor lazım oldu alıp gider bunlar hea
dikat etmek lazım...
abi yuhh demekten baska bişe yapılmaz:farao: :farao: yuhhhhhhhhhhhhh lan ........ nese anlayan anladı:queen: :queen: :queen:Erfer' Alıntı:eet onuda yapıyolar.bızım arkadas bısıkletını elektırık dıreıne baglamıs sonra kursa gıtmıs.namussuzun bırı arka tekerlegı sokup gıtmıs...sonra cocuk kucaklayarak goturdu bısıkletını evıne.gercekten alısmıs kudurmustan beter oluyor.ellerı kırılsınnn...:farao:
arkadaşım sen konuyu pek idrak edememişsin herhalde ben o parçanın tahmini fiyatını verdim servise gitmeden önce ama servise gittikten sonra o parçanın ayrı satılmadığını ve komple eksozu değiştirmem gerektiğini söylediler konu budur şimdi anlamışsındır herhalde...:cat: :cherry:pazer' Alıntı:Hem komple eksoz değiştirmek lazımmış diyorsun hem de 10 liralık birşey diyorsun.Aklım karıştı.Eksoz değiştirmek 10 lira mı tutuyor?Yoksa sana göre o parçanın tahmini fiyatı mı 10 lira?Ama o parçada ayrı satılmadığına göre,fiyatı da yoktur ki?!