bu kadarına da pes yanii!!!

:farao: arkadaşlar içinizde inanmayan çıkabilir ama birisi(...)motorumun eksoz kapağını çalmış hemde 3 tane öküz gibi vidayı sökerek...şimdi içinizde düşmüştür diyenler olucak hayır düşmediğine eminim ilk başta iki vidayı sökmüş ben farkettim ve geriye kalan tek vidayı sıkıştırdım ama ne yazıkki ben işteyken onuda söküp almış o kapağı ne yapacaksa bi türlü anlam vermiş değilim:silent: :silent: :silent:

ve işin ilginç olanı kapağın yenisini almaya servise gittim.bana verilen cevap şu:bu parça ayrı olarak satılmıyo komple eksoz almanız lazım :pr: zaten motoru alalı 3 ay olmuş eksozumu değiştireyim bu nasıl iştir bi türlü anlam veremedim:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
altı üstü 20-30ytl dir ama ne yapalım bunlar olağan şeyler ihtiyacı vardı galiba ama işallah ilerde motora ihtiyacı olmaz

sende onu zekata say gitsin

zaten bu cevabın üzerine almıştır askeriye gibi oldu hani botları çalarlarya o hesap sende baskasından sök olmazssa

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adama da senin gibi sadece o parça lazım olmuştur.Kendi motoruna takacaktır.

o parçanın lazım olduğunu bende biliyorumda ne gerek var o kadar uğraşmana taş çatlasın 10 liralık bişey servise git sonra vericem de yine verirler bu kadar zahmete ne gerek var ben onu çözemedim....

harfendaz' Alıntı:
adama da senin gibi sadece o parça lazım olmuştur.Kendi motoruna takacaktır.

kesin ne kadar şe....... o parça altı üstü 20 ytldir bunun için hırsız damgası yemeye değer mi :farao:

Ne ibn.si abi bunlar var ya !'^+%&/()=?!''^+%&&

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla okadar uğraştıysa helal olsun:pr: vatandaş askerden yeni gelmiş olsa gerek.henüz o psikolojiden kurtulamamış,askerdeki 'yer değiştirme' kuralını sivil hayattada geçerli sanıyo:)

yawsssssssss babacım calar bunlar alısmıs kudurmustan beterdır o hesap yaws walla kotu bısey dıyecem o lafı bıle hak etmez bunlar yanı adam calmasın gelıp soylesın ben alayım hanı ona bıtane dımı sımdı ayıp be ben cok sınırlenırım boyle seylere ama bır denk gelırse kımın motoru olursa olsun dokecem benım ahtım war bu konuda senelerdır bıktırdı ............ cocukları

yaa arkadaşlar siz hala uyanamadınız ki bence servisin eksoz satışları kötüydü onun için o çaldırmıştır birine :queen:

sen onu bırak hocam benim motorda çifti 3 YTL olan sibop ışıklarını çalmışlar :salut: mavi mavi masmavi lambalarımı neyse gittim yenisini aldım Allahtan ayrı satılıyo egsoz gibi değil:p

yaa bunlar insan değil yaa herhalde kapakla biyerlerini kapatcaklar zaten böle cins olaylar hep türkiyede olur

Keser döner sap döner gün gelir devran döner... Günün birinde hakkımızı alırız elbet... Geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar