Bu Kadarına da Pes doğrusu....

arkadaşalar 2009 yılında hyosung gt 250 r marka bir motosiklet aldım... noterden satışını yaptık ben denedim kullandım.. konu satmaya geldi motoru satışa çıkardığımın ertesi günü sattım... forum üyelerimizden kaan aldı götürdü ankaraya ... motor 12. ayda noterden devir teslim yapılarak satıldı...

Neyse gelelim asıl konuya... akşam canım sıkıldı sokakta tek başıma turluyorum... polis ekibi yanaştı evimin önünde durdu... hopbala bunların ne işi var burda diye yanlarına gittim.. o sırada memur bey buyruun dedim.. adımı soyadımı öğrenip beni kelepçeleyip götürdüler... gasp yapmışım..sattığım motor la hemide...:queen::queen::queen::queen:
Gelde derdini anlat.. sabaha kadar ona sorgu şuraya sevk buraya sevk... sabah noter evraklarını getiren babam sayesinde çıkdım .... kaynarca bölgesinde turuncu bir motosiklet gasp yapınca ve adımdan düşmeyen tek turuncu motor benimki olunca top bende.....
sattığınız motorun adınızdan çıkıp çıkmadığını kontrol edin arkadaşlar... bir gecem boşuna geçti...

geçmiş olsun ramazan...
talihsiz bir olay başına gelmiş...
inşaAllah bir daha tekrarlanmaz...

Geçmiş olsun nasıl iştir ya ne kadar saçma bişey kelepçeleyip götürmeleri,belki orada göstereceksin noter evraklarını...

Allah allah ne biçim işmiş o sorgusuz sualsiz adamı nasıl götürüyolarmış ? Geçmiş olsun abi:rendeer:

bu ShowDown temizyüzlüde bi arkadaşa benziyodu halbüsü :)

geçmiş olsun.

ankaradan gelip gasp yapıp benim başımı belaya sokyuor...:p:p:p:p:p

sorun noter satışı olmuşken adımdan çıkmayan motordan kaynaklanıyor..şuan baktım düzelmiş... e devlet şifresi alıp araç sorgulaması yaptım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

Allah allah ne biçim işmiş o sorgusuz sualsiz adamı nasıl götürüyolarmış ? Geçmiş olsun abi:rendeer:

sorguya götürdüler adamım... allah tan akşamdı mahallede kimse görmedi.. yoksa motorcu olarak adımı kirleteceklerdi... sonra anlat dur mahalleye derdini...

Geçmiş olsun ..
Noter'den devrini yaptıktan sonra adından çıkmmama gibi bi olasılık var mı ya .s
Ne Garip işler dönüyo memlekette :pr:

geçmiş olsun Ramço

sağol bulut çum... nerde enteresan işler var bana denk geliyor...:p:):p:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

Geçmiş olsun ..
Noter'den devrini yaptıktan sonra adından çıkmmama gibi bi olasılık var mı ya .s
Ne Garip işler dönüyo memlekette :pr:

malesef oluyor... memurun dediğine göre noter satışı yapıldıktan sonra direk bağlı bulunduğun trafik şubesinden adından çıktığını bildirmek gerekiyormuş.. hatta bazı devlet dosyaları 3 ayda bir güncelleniyormuş....

bu arada kaan vergisini yatırmamıssın oda çıktı...:):):):):)

büyük geçmş olsun ramazan abi Allah bir daha böyle olaylar yaşatmasın sana ve cümlemize :D

sağol bulut çum... nerde enteresan işler var bana denk geliyor...:p:):p:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

malesef oluyor... memurun dediğine göre noter satışı yapıldıktan sonra direk bağlı bulunduğun trafik şubesinden adından çıktığını bildirmek gerekiyormuş.. hatta bazı devlet dosyaları 3 ayda bir güncelleniyormuş....

bu arada kaan vergisini yatırmamıssın oda çıktı...:):):):):)

Üsdat hadi kaan'ı bulalmm forumda :D :D Dışlamamız lazım onu acilen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar