bu kadarda olmaz ki!!!!!

arkadaşlar nolan kaskımı çaldılar antalyada bankamatik önünde durdum kaskımı aynanaın üzerine koydum ve bankamatiğe para yatırdım arkamı döndüm kaskım yoktu yaa 2 dakika içinde nasıl becerdiler anlamadım

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
allahalla nası yaptılar ki 2 dk da halbuki baya uğraşmaları lazımdı aynadan çıkarabilmek içinm kaskı 2dk da helal olsun hırsızlara hızlılarmış:queen:geçmiş olsun bu arada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırsıza beyler borçlu derler ..Çok dikkatli olmak lazım yürürken cep telefonu ve paraları yürütüyolar kaskı alıp gitmek daha kolay helese Nolanın Kalite olduğunu bilmeyen yoktur. Çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun ama senin hatan iki dakikada bu becerikli şerefsizler çok daha fazlasını yapabilirlerdi canın sağolsun arkadaşım...

geçmiş olsun dikkat etmek lazım. yakında canımızı alacaklar birşey diyemeyeceğiz. hırsızlık yapanlar ertesi gün salınırsa olacağı bunlar.

arkadaşlar teşekkür ederim bundan sonra tuvalete bile kaskım la gidecem

silves kardeş bu başlık şöylede olabilirdi
ARKADAŞLAR MOTORUM YOK yada EYVAH CÜZDANIM beterin beteri var haline şükret dostum

geçmiş olsun :salut: genede şanslısın, ya sen içindeyken çalsalardı?:p

geçmiş olsun. valla aslında bazı bölgelerde arkadaşlar kasklarını kilitsiz motor üstünde bırakabiliyrrlar ...bazı yerlerde ise böyle işte arkadnı dön motorun yok yada kaskın.. cana gelmesin dicem ama malada gelmesin yaa .daha neler görücez bakalım

Walla geçmiş olsun.. Kask için basit bir taşıma çantası sanırım bayağı iş görebilir.. Tabi her gittiğiniz yere de bu çanta ve kaskla mı gidicez, orası da muamma..

geçenlerde antalya kipa ya gittim.Motorumu otoparka koyduktan sonra kaskımıda üzerine bıraktım.İçeriye doğru adımlarken geri dönmek istedim ve kaskımı yanıma aldım.motopark kapalı olmasına rağmen şekilsiz adamlar duruyordu içeride.Hele Antalya gibi bir yerde (elini sallasan motorun değece yerde) bu tip şeyler günlük olabilir.Arkadaşım sanada geçmiş olsun.
Motorize07 ye uğra bir çayımızı iç.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalyada baya meşhur olma yolunda bakıyorum geçende bi trafik ışıklarında mı bi motorcuya saldırı bu sefer kask çalınması insanın asabı bozuluyor
ne kadar çok şerefsiz insan varya

ashes' Alıntı:
antalyada baya meşhur olma yolunda bakıyorum geçende bi trafik ışıklarında mı bi motorcuya saldırı bu sefer kask çalınması insanın asabı bozuluyor
ne kadar çok şerefsiz insan varya

sen beni düşünüosun dimi :p :p korkma bana işlemez...:bounce:
geçmiş olsun,,üzülme.....:cat:

valla üzüldüm ama hakkaten 2 dk da kiliti söküp götürmek büyük iş onu yaopan motoruda alır götürür iyiki motorunu almamışlar neyse genede çok güçmiş olsun

geçmiş olsun kardeş dikkat bizim herşeyimiz nasıl düştün tongaya???geçende karşı komşumun cüzdanını çalmışlar market içinde gittik karakola bir sürü mağdur dolu polis bıkmış biz yakalıyoruz savcı serbest bırakıyor diye dert yanıyordu daha fazla dikkat edeceğiz

Walla ben Antalyada kaskimi birakmam burdaki kask kontrollerinden sonra herkez belles kask ariyor tabiki.Motorumu 3 kilir ile bagliyorum sirket onunde bile disk kilidi ve alarm li daha dun bisiklet caldilar burdan. Malesef dostum bizim millet boyle calmak calismaktan daha namuslu sanirim .Gecmis olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar