bu kadar olmaz... arkadaşlar bi el atın lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefsizler...

» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Tepkinde çok haklısın dostum PcKopatGhostRider, ama burada bu adamların hazırladığı sitenin linkini vererek onlara hizmet etmiş olmuyor muyuz? Emellerine ulaşmamaları için linki sildim, kusura bakma.
************** Site Yöneticisi: Eyong **************

PROVOKASYONA , ALDANIŞA GELMEYELİM.

Birisi TÜRK BAYRAĞI'na , MUSTAFA KEMAL'e hakaret etti diye , ağzımızı bozmayalım , ayaklanmayalım.. AMA TABİKİ TEPKİ GÖSTERECEZ.

Eğer böyle herşeye kızacak olursak , ayaklanacak olursak , gerçekten kapımıza dayandıkları zaman kendimizde güç bulamayız...Şimdi kalplerimizi birleştiriyoruz.Gücümüzü her defasında topluyoruz.

Onlar sıkıysa kapımıza gelsinler.Bu ülkeye sanal değil de gerçek bir saldırı düzenlesinler.
Gerçek Türk ordusu aslında 10.000 değil , 100.000 değil tam 70 milyondur.Ama bu 70 milyon kişi de aslında 1 kişi olmuştur.
Yani aynı kalp , aynı vücut , aynı beyin halinde savaşmasını bilmektedir , bilecektir.

ve şunu da hatırlatmalıyım ki ; her zaman söylemekten gurur duyduğum söz şu'dur.

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! " NE MUTLU TÜRK OLANA ...

Eğer bu konuya ; cevap yazmak isterseniz sadece "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..." yazın...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Linki sildiğim için bu başlığın bir anlamı kalmadı, bu yüzden kilitliyorum. Çünkü linki yayınlarsak o adamların amacına ulaşmalarına yardım etmiş oluruz, kaale almayalım ki kudursunlar.

[Merak edenler için anlatayım, linkte fotoğraflara montaj yapılarak Atatürk'e, Türk Bayrağına, Saddam'a ve Ladin'e filan hakaret etmişler.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar