Bu Kadar Eder Mi Ya ?_?

Arkadaşlar 150 cc monero angel scooterimle ufak bi kaza yaptım 40-50 cm derinliğinde bi çukura kanala düşürdüm motoru 30-40 km süratla sadece ön lastik düştü tabi çarpmanın etkisiyle ön lastik 5-6 cm geriye kaydı ön gövdeye sürtüyo şuanda lastik yapıştı yani ön gövdeye kısaca ama neyse asıl konu geleyim tamirciye götürdüm motoru Dedi Tornacıya gidicek şaşe komple dedi orda düzeltilicek dedi ondan sonra ön düzen ayarı yapılıcak dedi vs bişiler dedi işte hepsi ortalama 130-150 TL Arası tutar dedi yani bu kadar olur mu daha önce başına böyle bişey gelen war mı warsa bana biraz akıl verirse yardımcı olursa çok sevinirim.

bence ön çatal eğilmiştir-ki o fiyat normal gibi... şase işin içine girerse işçiliği çok olur,masrafıda daha çok olur... bence 2-3 yere daha gitmelisin...

Ya gözle görülür bişey yok ama lastik 5-6 cm geriye gitti yani ama baktın zaman bişey görükmüo tamircide öyle dedi ön çataldan şaşeye gidon dedi hepsi dedi ayarlancak gidon mesefeside açılmış vs

şase preste düzeltilecek eyer şase deyilde ön borularsa onlarda olma ihtimali yüksek preste düzeltilebiliyor fakat sıfırı gibi olmuyor .sıfır fiyatının ögren fazla fark yoksa sıfırını takmanı öneririm .çok geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici durum motosiklet hertürlü yapılır .

şase preste düzeltilecek eyer şase deyilde ön borularsa onlarda olma ihtimali yüksek preste düzeltilebiliyor fakat sıfırı gibi olmuyor .sıfır fiyatının ögren fazla fark yoksa sıfırını takmanı öneririm .çok geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici durum motosiklet hertürlü yapılır .

Saol kardeşim tabiki Cana Gelicene Mala Gelsin Ama Mal'da Canın yongası işte olduğu zaman üzülüyoruz hepimiz bu arada motorcunun bana dediği motorun granajları sökülüp tornacıya götülücek komple tornacıda elden geçicek dedi gidon bağlantılarıda yamulmuş vs gibi bişeyler dedi de tabi ben pek anlayamadım olayın sıcaklığıyla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çatalın bağlandığı furş yatağı kısmı yamulmuş anlaşıldığı kadarıyla, orası işlem görecek.

Şasenin çatala bağlandığı yatak.

Hımmm peki bu işlem gene tornacıda yapılıcak demi yani adam bana tornacıya götürdüm diyip de götürmeden kendi vs yapıp elime vermesin :)

Sanırım torna işi olacak silindirik yatağı yamultmadan doğrultmak mümkün olmaz.

ben bir tornacı olarak söyleyeyim dostum preste ne kadar düzeltirsen düzelt motorun on takım darbe yemiş sıfır fiyatını sor ondan taktır tamire sokma geçmiş olsun....

ben bir tornacı olarak söyleyeyim dostum preste ne kadar düzeltirsen düzelt motorun on takım darbe yemiş sıfır fiyatını sor ondan taktır tamire sokma geçmiş olsun....

Şimdi güzel kardeşim şöyle bi olay var Çatal Şaşe Veya Amartisör olsa sıfır alıp takalım diyecem ama Gidonla çatalın motorun gövdesine ana şaşeye bağlandığı noktada da problem varmış galiba o bölgeye nedeniyor bilmiyorum ama usta komple şaşe tornacıdan geçicek diyince böyle bişey çıktı ortaya yani ama hani dediğin gibi olursa tabiki sıfırını tercih ederim.bide direksiyon benim normal tutuşumdan 1-2 cm daha uzaklaşmış yani fark ediliyor gözle direksiyon biraz ileriye gitmiş yani alttan vurunca üstten tepki yapmış :S

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar