Bu JInlun 250 alınır mı fikirleriniz önemli..

Bence bulaşma 600 tl ye vermesinin başka nedeni vardır yada 250 tl den daha fazla masrafı vardır.:cat:

çok ucuzmuş git bak fazla masrafı yoksa al gayet ucuz iyi kacan bi motor o ama arıza cıkarırsa yandın parcası yok:)

Ewrak problemi yoksa düşünme al... Parçası yokmuş bozulursa ver hurdaya 600 tl bisiklet alınmıyor bu devirde ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 e imkansız
ya bi yerden bedava bulmuştur ya çalmıştır ya da 250 den fazla msarafı vardır..
ben uzak dur derim

yarın bır bakıp kendı ustama goturucem..sanırım ne oldugunu yarın ogrenıcez..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin malı alma :cyclopsan not ekliyim ille almayı düşünürsen al fiyatı uygunmuş ama, masrafı fazla olabilir, 600tl riske atılacak bir rakam sonuçta bu motora 2 sene binsen yeter 600tl alınabilir

Son düzenleme:
ilandaki resimlere aldanma, çünkü resimler yaklaşık 1 yıllık, bence motor şu anda o halde değildir.

çin malı alma :cyclopsan not ekliyim ille almayı düşünürsen al fiyatı uygunmuş ama, masrafı fazla olabilir, 600tl riske atılacak bir rakam sonuçta bu motora 2 sene binsen yeter 600tl alınabilir

Ya çok masrafı varsa ...600 tl herkeze ucuz gibi gelebilir .büyük bir problem olmasa satıcı demezmi 600 e çok ucuza veriyorum 1000 tl den aşağı satmayayım diye:cat::rendeer:

dıştan diri duruyor ama sanırım kesin devir sorunu vardırr..
sadece tahminn

ben bu motoru bi kere daha görmüştüm sahibnden. com da fiyatı 1,200 liradan 600 liraya çekmiş motor çok güzel harika ama işi bilen biriyle git bak sen genede eğer para hazırsa parayıda koy cebine para cebinde bilen biriyle git bak eğer motor güzelse sorun yoksa hemen al hiç kaçırma yaklaşık bi 7 8 ay dır duruyor hala satılamamış bunu da bi düşün dediğim gibi eğer pek vazla sorunu yoksa al işlem alım satım problemi varsa iyice araştır ama tamir gerekiorsa al altında bulunsun motor bu güzel bişey yavaş yavaş yaptırırsın ha bu arada bu motoru ben alıcaktım :) ama parayı denkleştirememiştim

ben bu motoru bi kere daha görmüştüm sahibnden. com da fiyatı 1,200 liradan 600 liraya çekmiş motor çok güzel harika ama işi bilen biriyle git bak sen genede eğer para hazırsa parayıda koy cebine para cebinde bilen biriyle git bak eğer motor güzelse sorun yoksa hemen al hiç kaçırma yaklaşık bi 7 8 ay dır duruyor hala satılamamış bunu da bi düşün dediğim gibi eğer pek vazla sorunu yoksa al işlem alım satım problemi varsa iyice araştır ama tamir gerekiorsa al altında bulunsun motor bu güzel bişey yavaş yavaş yaptırırsın ha bu arada bu motoru ben alıcaktım :) ama parayı denkleştirememiştim

yarın gidip bi bakıcam detaylıca..zaten benım ustamda orada Ulusan Motor Ank.arkadaşlar bılır..beraber bır gıdıp bakıcaz..nakıtım var ama parçası yok dıyorlar bu motorlar ıcın benı bır an dusunduren bu..

ya tam tersi ben yalovadayım parçası en çok olan motor sikletlerden 1, si sora 250 mct mondial gelior ankarayı bilmiyorum ama iyidir jinlun 250 daha önceki motorsiklet tecrüben ne kaç cc deki motorları kullandın

ya tam tersi ben yalovadayım parçası en çok olan motor sikletlerden 1, si sora 250 mct mondial gelior ankarayı bilmiyorum ama iyidir jinlun 250 daha önceki motorsiklet tecrüben ne kaç cc deki motorları kullandın

zc benım 4.cü ve bındıgım en ufak hacımlı motor..zc den önceki motorum KLR650 idi..:wiinkk:

Son düzenleme:
bende mt 03 honda shadow mondial 250 mct jinlun 250 mobilet:) motorsiklet bi hastalık ve ben bu hastalığın pencesindeyim

ilan 1 seneyi geçmiş, şimdiye kadar satılmış olması lazım. Ama satılmadıysa da niye şimdiye kadar satılmadı diye düşünmek lazım. Bence uzak dur derim.

ben alma derim. vatandaş amme hizmetimi yapıyoda bu kadar ucuza bırakıyo. 600 lira 250de masrafı 850 etti, o fiyata onu vermezler normal şartlarda. kıllan. alma. alırsan hakkımı helal etmem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar