Bu Japon şakası

oh beah... zihnim dagildi:)
gulunc durumdaki erkekler.. ohh.. katila yarila guldum....

yarıldım yau. o adamların yerinde olmak istemezdim. adamlar şaka olayını aşmışlar artık!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boşver hemşerim. Biz yatalım

Daha yarın dövülecek bir kamyon kadın var. Uykumu alayım ki performansta eksilme olmasın:p (nede uzun dilim varmış)

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Boşver hemşerim. Biz yatalım

Daha yarın dövülecek bir kamyon kadın var. Uykumu alayım ki performansta eksilme olmasın:p (nede uzun dilim varmış)

evet enerji depolamamız lazım. hadi sana iyi geceler :rendeer: (nede güzel çiçek uzatırmışım)

Bizde böyle şaka yapılsa herhalde bir kişi kesin ölür. Önce sokaktaki adamlar şakazedeyi döver niye çıplak dolaşıyon diye. Sonra şakazede programcıları döver. He he he...

mostwanted_57' Alıntı:
iyi yaptın erkek düşmanı...

ya bu senin yaptigin terbiyesizlik......

ben erkek dusmani falan diilim ki!!!!!!!:mrgreen: bunu da nerden cikardin... :pr:

zaten ne zaman bir kadinin arkasinda dursam "erkek dusmani" ya da aynı anlamda kullanılan "feminist (gercek anlami elbette ihtiyactan dogdu) " yakış ve yapıştırması yapıldı........:farao: :farao:

sıkı kalcalar.

(Mete Bey, bu sizin yaptiginiz, kufur gibi geldi gecenin bu vakti, elinize saglık)

(bi laf ederdim, edemiyorum, kucaginizda kız cocugunuz, yaptiginiza bakın!!!!!!!)

mete_han :mrgreen:
evet komikti. ama bence olmamıs hemde hıc olmamıs. hatta ayıp bıle olmus :farao:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...................................................................................................................................
Selam:D Gulnur ben. Bıktım indirimli oorenci akbilinden yahu. Uc bes kurus biriktirdim, iki-tekerleneyim diorm ne zamandir.
Benim sinavim var yarin, yav nerden girdim bu siteye
.....................................................................................................................................

yahu bizim cezerye bayanmış...bende diyom bu arkadaş niye kadınları savunup duruyor...yani çözemedim işi...mahcup oldum iyimi...o kadar mesajlaştık valla bayan değilde erkek diye hep bişeyler yazdım...valla mahcup oldum ya...ayıp oldu şimdi...bizde erkek erkeğe makara kakara yapalım hesabındayız...kusura bakma cezerye...

mete_han' Alıntı:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...................................................................................................................................
Selam:D Gulnur ben. Bıktım indirimli oorenci akbilinden yahu. Uc bes kurus biriktirdim, iki-tekerleneyim diorm ne zamandir.
Benim sinavim var yarin, yav nerden girdim bu siteye
.....................................................................................................................................

yahu bizim cezerye bayanmış...bende diyom bu arkadaş niye kadınları savunup duruyor...yani çözemedim işi...mahcup oldum iyimi...o kadar mesajlaştık valla bayan değilde erkek diye hep bişeyler yazdım...valla mahcup oldum ya...ayıp oldu şimdi...bizde erkek erkeğe makara kakara yapalım hesabındayız...kusura bakma cezerye...

:mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :queen:

Ne yani? Şimdi tartışmayacağız demek mi oluyor bu? Site karışmayacak mı yani yeniden? :salut:
:p :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar