Bu işte bir terslik var.

benim de işim yok ama cıbırı kaldırırmıyım diye merak etmedim hic...

Ekmek davası işde.

Bunu TR de yapmış olsa tımarhanelik adam derler vede memleketimizi beğenmezler.

Kurban olayım ülkeme ..

eline sağlık bee.. vallaha İnsan Kafasına Koyunca Her İşi yapıyor.. :mrgreen::mrgreen:

Adamda ne kafa varmış kardeşim :mrgreen: Benim motoru kafama alsam ikiye bölünür heralde :p

Motosiklet dengesinin ulaştığı son nokta bu amca artık Nirvanaya ulaşmış :mrgreen:

yaa motorun orda ne işi var bee adam otur adam akıllı bin motora..ne insanlar var bee hayır dengeye hayran kaldım nasl öle duruyo motor hayret valla

Abicim bizin burlarda görsen görsen en fazla gevrek, simit tepsisi taşıyanları, hadi bilemedin tatlı tepsilerini görürsün kafalarda. Bu ne biçim bişi dir ya :queen::queen:..

türkiyede bunu yapsan deli muamelesi görürsün zaten yemediin küfür kalmaz gibme gelio :p

Hepsi tamam, çok iyi bir noktadan kaldırırsa çok zor olmak kaydı ile kafasının üzerinde tutar makinayı diyelim. Ancak adam merdiven tırmanıyor. Yani bacağını kaldırıp diğer basamağa atarken yükün nasıl bineceğini bir düşünün..??? :silent:

Sargının içerisinde sert 4-5cm lik bir dairemsi birşey var gibi? yanılıyormuyum..

Ben simitçilere şaşırıyordum o kadar simiti nasıl taşıyor diye şimdi resmen apıştım kaldım yorum yok :cyclopsan:cyclopsan:p

İmaknsız dimi böle bişi :mrgreen: Yoksa harbiden var mı ya :mrgreen::mrgreen:

aynı resimleri canı sıkıldıkca eklemıs :p gecenlerde kanal 1 de mucızeler gecesınde yabancı bir adamda aynısını yapmıstı 150 kıloluk bir atv yı kafasında tasıodu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar