Bu işte bir terslik var

Merhaba abilerim kardeşlerim bir sorunum var yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
2 gün önce depoyu fulledim Opetten alıyorum benzini. Bu gün motor sabit devirde giderken blokdan tır tır diye bi ses gelmeye başladı biraz gaz açınca düzeliyor sabit gaza alınca yine aynısını yapıyor. Bu süre motoru sağa çektim 10-15 dakika, motoru salladım felan. 9km yolu sabit gazda geldim bi sıkıntı olmadı sizce benzinen yapmış olabilir mi?

Nasıl yağ koyuyorsunuz ? Benim motora 20-50 koymuşlardı başlamıştı bu ses 10-40 doldurdum 100-200km sonra kendiliğinden düzeldi. ses subablardan geliyordu. motorun üst kısmından.

Motosikleti
D400
valla bende de bir ses geliyordu ilk başka yerini çözemedim sonra fark ettım ki egzozun içi dağılmış :queen:

Banada olmuştu aynısı aytemiz sağolsun benzinde sorun varmış tankeri yanlış depoya boşaltmışlar karbüratörü depoyu temizlemek zorunda kalmıştım sonradan öğrendim ki bir çok araç bu durumdan mağdur olmuş fiş alanlar şikayetçi olmuştu

Castrol power1 10-50 kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Dediğim gibi bı tırıltı oluyor sizde de öyle mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Banada olmuştu aynısı aytemiz sağolsun benzinde sorun varmış tankeri yanlış depoya boşaltmışlar karbüratörü depoyu temizlemek zorunda kalmıştım sonradan öğrendim ki bir çok araç bu durumdan mağdur olmuş fiş alanlar şikayetçi olmuştu
dediğim gibi bi sizdede bi tırıltı mı geliyordu?

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Opetten artık benzin almıyorum. Motorum yemiyor, sabahları çalışmıyor. Total, Lukoil veya denk gelirse Shell'den alıyorum.

Castrol power1 10-50 kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Dediğim gibi bı tırıltı oluyor sizde de öyle mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

dediğim gibi bi sizdede bi tırıltı mı geliyordu?

Evet. Sabah servise götürürüm diye yola çıktım daha eve gidemeden yolda kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar