Bu işi yapan varmı. :)

Bol Bol Telefon Görüşmesi Yapabilcegine Bilinçsiz İnsanları Sözlerinle Etkileyebilecegine Düşünüyorsan Bilgi İşlem uzmanı Bile Olursun :) Sahsen Ben 4 Sene Yaptım Bu işi yeter Dedim :)

ah ah ne gereksiz insanlara laf anlatıyoz bi an diyon durya ben napıyom o derece

workspace.jpg

işim bilgi işlem değil. lakin işim gereği psikopat gibi bilgi işliyorum. hehe. genelde hoplayan zıplayan şeyler yaparım. boşta işlemciniz yatıyosa hamachi ile net bağlantısı kurup sömürebilirim :D

Son düzenleme:
bu konuda iş arıyorum beyler yardımcı olabilicek varsa iyi olur hazır konusu açılmışken... Laptop ve pc tamirinden sistemden anlarım çip değişimi vs konulardada bilgim var... bilgisayar üzerine fayda olabiliceğim bir yerde çalışmak isterim sessizsakin abim seninde aklında olsun yabancı değiliz bak :)

bu konuda iş arıyorum beyler yardımcı olabilicek varsa iyi olur hazır konusu açılmışken... Laptop ve pc tamirinden sistemden anlarım çip değişimi vs konulardada bilgim var... bilgisayar üzerine fayda olabiliceğim bir yerde çalışmak isterim sessizsakin abim seninde aklında olsun yabancı değiliz bak :)

valla geciktin. daha yeni 2 eleman aldık bizim iş yerine. bir de sana çok uzak yaw. teee polonezköy civarında :D

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
birde düşünsene akşam giderken monütörünü masanı tertemiz silip eve gidiyorsun sabah geldiğinde 1 parmak toz var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar