Bu havada yola çıkan insanın canına garezi olmalı. Canını sevmiyor veya sokakta bulmuş da olabilir. Kuryeleri hariç tutuyorum tabiki. Varsın yoksun tatlı su motorcusu olayım ama kolum bacağım sağlam kalsın.
yav yola çıkabilsem bir şey olmaz diye düşünüyordum ama işte yola bile çıkamadım ahaha.
vatanda kayan araba da büyük ihtimal sabahın körü olduğu için yollar adam akıllı düzelmemiş. neyse denemek istiyordum bir şey olmadı. gerçekten minnacık firenle motor nasıl göt atıyor çok garip. durmuyor da meret. göt atarsın durursun bu devam ediyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
çok geçmiş olsun hakkaten zorunda kalanların işi zor. onun dışında da ufak eğlence dışında gerek yok ya, en ufak bi şeyde kayıveriyo motor. Destek almak için attığınız ayak da aynı şekilde kayınca hoop kapak.
Zaten vespa px200 kullanıyorum, düştüğü gibi çamurluklar eziliyor. motoru yenileyeli 3 ay oldu, 2nci aydan beri çamurluklar hasarlı geziyorum bir de karda riske etmek istemedim
gerçekten zor. ciddi beceri ister bu yolda sürmek. frensiz sürmeyi gerektiriyor bence. ben daha acemiyim her daim fren kullanıyorum azaltmak lazımmış. 10 metre uzaklaşamadan 2 kez kaydım. 2. de düştüm ahaha kahkaha atarak motoru geri otoparka bıraktım.
yav iyi ki denemeişim. ybr var. iyi bir motor aldığımda zaten bunu yapamicam. denemedim demem

) ama yine belirteyim gerçekten zorunda olanların işi aşırı zor. sonuçta bu adamlar ara sokaklara da getiriyorlar. çok ciddi efor harcanıyor. ki eminim günde 10 kez falan düşen de vardır bu kuryelerden. düşe düşe iş yaptıklarına eminim ara sokaklarda. bazı yerlerde kavala kadar kar var. sıkıntı
edit: bu arada tatlı su motorcu lafına da ayarım. ben de yazın süremem bu mereti büyük ihtimal ama görücez o sıcakta nasıl sürülüyor öğrenicez.
yav duramıyorum duramıyorum. motorsuz duramıyorum. ben size bunu nasıl anlatayım acı çekiyorum motorsuz.
bak gerçekten diyorum. anlatılmaz yaşanır dicem ama motor sitesindeyim. daha yeniyiz kan kaynıyor. çıldırıyorum kısaca. onsuz geçen vakitlerim için ... :cherry: