Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hareketi yapmak için kaç yıl geçmesi gerekir ? :)
hareket güzel ama kullandıgı 1000 rr ama videoda tanınmaz halde. grenaj yok far yok. naked olmuş. avrupada motor fiyatları bizdeki gibi degil. olsa bile alım gücü yüksek. dolayısıyla hareket deneyecez diye hem motoru dökmenin hemde kendinize zara vermenin bir anlamı yok.
daha önce de verilmişri ama ben her seferinde aynı hayranlıkla izledim ve izlerim. en önemlisi ise orada bir çocuk bisikletle dolaşıyor ve adam kendinden çok emin. o çocuğun orada olmasıi motosikletle yapılan hareketten bile tehlikeli....
şaha kaldırırken pati de çektiriyo..gaza ne kadar bilinçli yükleniyo biz yapsak tepe takla düşeriz zaten ben motorun önünü bile kaldıramıyom beni aşar 100 senede yaşasam bunu yapamam
Marifetini göstermek isteyen adam padişaha demiş ki "Ben on metre uzaklıktan şu ipliği iğneden geçiririm".Padişah da "Buyur yap" demiş ve adam hakikaten de yapmış dediğini.
Bunu gören sultan "Bu adama 40 altın verin sonra da 40 sopa vurun "Demiş. Önce sevinen adam 40 sopayı duyunca hayretle sormuş"Sopa niye sultanım." Sultan da buyurmuş ki "böyle lüzumsuz işlerle uğraştığın için"
Kıssadan hisse paran çoksa, kendini çevrene kanıtlayacak başka bir hünerin yoksa bu ve benzer işleri deneyebilirsin.
Bazı motorlar modlu yanlız bunu pek dikkatle izlemedim ama sırf bu hareketler kolay yapılsın diye dişlilerle debriyajla frenlerle lastiklerle oynama olduğunu gördük.
Yahu ben gecen gün yaptim...:cherry:
Ama motoru düsürdügüm icin simdi kendime koruma takozu ismarladim..
Tam 80 euro.. r:
Ama ben böyle yaparken düsürmedim..
Bir öpücük alacam diye.. Allah belami versin.. r:r:
Bunlara baktigim zaman ben motor kullanmiyorum diye düsünüyorum hep...
Koymayin abi böyle videolar yaaaaaaaa...
Eger motor kullanmak buysa ben ne yapiyorum???
6 hafta lazım bu hareketı yapmak için bu ne ki ben düz yolda motosıklet kullanıyorum yaaa varmı ötesi:cherry: bu arada 5 kere izledım bu tamamıyle yetenek işi helal olsun
eleman stuntçu belli,
ön-arka lastik havaları düşük ve arkada tepsi gibi dişli var ama elamanı gerçekten takdir etmemek haksızlık olur.
ayrıca motosiklet bir harika....