Bu gün ybr mi aldım

arkadaşlar bu gün gidip 2006 model ybr mi aldım vitesli motor gibisi yok valla 2. el ama olsun gücümüz buna yetti şimdilik darısı motorsuz motorcuların başına inşaal herkes hayaline kavuşur benim hayalim sıfır ybr idi ama olmadı nasip buymuş iyi yaptımmı sizce

bi buluşak hemşo...Uşaklı olsun çamurdan olsun...hemşehrilerimin başımın üzerinde yeri var...:rendeer:

güle güle kazasız belasız kullanın. eminim motorunuzdan çok memnun kalacaksınız. ybr ye bakarsanız o da size bakar asla yolda bırakmaz... YBR KULLANICILARI topic'imize davetlisiniz:rendeer:

bi buluşak hemşo...Uşaklı olsun çamurdan olsun...hemşehrilerimin başımın üzerinde yeri var...:rendeer:

başta mete abi sen olmak üzere tüm arkadaşlara çok içten teşekkürler işte bizim forumumuz bu yaa herkes çok sıcak ALLAH HEPİMİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN

dikkat mete abimize NOT ( abi haklısın UŞAKLI olsun çamurdan olsun abi bi memlekete gittiğimizde görüşelim da nasip olursa burdada görüşürüz abi ne demek K.İ.B )

Hayırlı olsun, ben de 2. el bakacağım Temmuz'un 28 inde. Allah kazadan beladan korusun, bize de nasip etsin. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar