bu gün ehliyetimi aldım

dostlar bu gün ehliyetimi aldım b-a2 şu anda trafikte çok rahatım artık. Kaza yapıyodum tamamen suçsuzum ama ehliyetim olmadıgı için bunu ıspat edemiyodum polis çagırsak olan bana olacak bende kaderime küsüp çakip gidiyodum ama artık böyle bi derdim olmayacak anlım açık artık. Ehliyeti olmayanlar bir an önce alsın sonra pişman olmasınlar

Waybe,hayırlı olsun kardeşim darısı başımıza(aboww benimde ehliyetsiz olduğum meydana çıktı kimseye söyleme sakın) :thumleft:

sagolasın kardeş sizede nasip olur inşallah merak etme MoToR, kimseye söylemem ehliyetsiz motorsiklet kullandıgını (tüh be azımdan kaçırdım kusura bakma) :cherry: :cherry:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilekleriyle. :cat:

hadi hay1rl1 olsun kazas1z belasiz kullanirsin insalla
ehliyet olunca kendinden daha emin kullan1orsun motoru :)

VAY BE DEMEK ÖYLEE HEEE ŞİMDİ DAHA RAHAT OLACAKSIN DEMEK -------NE YAPACAKSIN HEEE ARKAYI MI KALDIRACAKSIN :thumleft: :thumleft: :thumleft:

GÖRMEMİŞİN EHLİYETİ OLMUŞ TUTMUŞ ARKAYI KALDIRMIŞ :cherry: :cherry: :cherry:

arkadaşlar hepinize temennileriniz için teşekkür ederim olmayanlar varsa onlarda alır inşallah. Evet şimdi çok rahatım artık anahtarci, arka kaldırmak benim harcım degil be zaten ben yapmam öyle şeyler :cat:

anahtarcı yüksek sesle konuşmana gerek yok herkeş duydu seni,Van daki adam ne bağırıyon kardeşim diyor... :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde ehliyetim yok. polisler istanbulda çok çeviriyor motorları.. insallah motor alınca çevirmeye yakalanmam.. yakalansam da kaçarım :D

MoToR' Alıntı:
anahtarcı yüksek sesle konuşmana gerek yok herkeş duydu seni,Van daki adam ne bağırıyon kardeşim diyor... :queen: :queen: :queen:

BEN BAGIRIRIM KARDEŞ BAGIRDIMI BÜTÜN MEMLEKETİM İNSANLARI DUYAR----------- :queen: :queen: :queen:

Sesin hala kulağımda ama kural gereği güççük harf kullanman gerekiyoooo demi ya
şeker kardeşim benim,burda kurallara uymazsak trafikte nasıl uyucaz,way be ne deli laf ettimidim. :thumleft: :rendeer:

hadı hayırlısı olsun ınsallah allah kulanmanı nasıp etmez (polıs cevırmesın ceza yeme kaza yapma anlamında yanlıs anlama :) 9

MoToR' Alıntı:
Sesin hala kulağımda ama kural gereği güççük harf kullanman gerekiyoooo demi ya
şeker kardeşim benim,burda kurallara uymazsak trafikte nasıl uyucaz,way be ne deli laf ettimidim. :thumleft: :rendeer:

eyvallah saol motor kardeş sen kızma yeter :cherry:

neron57, anladım kardeş sagol benimde tek temennim o aldım ama kullanmayayım cebimde dursun sadece :cherry: :cherry: :cherry:

Motorlu günlerde kullan murat_by, darısı başımıza, benim şimdi b var ama a2 de almak istiyorum, farkı ne olur biliyomusun :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar