bu gün çevirdiler..

bu gün kartalda uygulama varmış.tam sahildem döndüm zırrt çevirdi. ilk sorduğu a2 varmı ? bende dedim yok ama oluyo.nedemek o dedi bende cumartesi günki sınav kağıdını gösterdim önce hık mık dedi,insafa geldi görmemiş olim dedi. yani diyceğim bayağı bi stress yaşadım. dikkatli olun bu aralar arkadaşlar özellikle kadıköy ve taksim civarında..

ilkay2611' Alıntı:
bu gün kartalda uygulama varmış.tam sahildem döndüm zırrt çevirdi. ilk sorduğu a2 varmı ? bende dedim yok ama oluyo.nedemek o dedi bende cumartesi günki sınav kağıdını gösterdim önce hık mık dedi,insafa geldi görmemiş olim dedi. yani diyceğim bayağı bi stress yaşadım. dikkatli olun bu aralar arkadaşlar özellikle kadıköy ve taksim civarında..

geçmiş olsun arkadaşım soğuk terler atmışsın. Ama doğru yoldasın imtihanda başarılar.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun inşalah en kısa zamanda ehliyeti alırsın ve bu korkuyu birdaha yaşamazsın

valla benim a2 olduğu halde bağlattım motoru...trafik sigortasının günü geçtiği için...dua et sen insaflı birine denk gelmişsin

yakalansan zor bi durum olcaktı. hem ehliyete o kadar para vermişken bi de 600 ytl civarı ceza ödemek ve motorunu bağlatmak çok kötü olsa gerek... ama bişey olmamış geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar