Bu gün başıma gelenler

Arkadaşlar bugün başıma gelenleri anlatayım sakarlıkmı artık anlamadım

Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyor
38jr59.jpg
[/url][/IMG]

sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotograf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi

tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydkei evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotograflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum ta eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu bu şansmıdır nedir çözemedim :S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bir boy abdesti al da gel bakım :)

abdestliydimde anlamıyorum hiç arıza çıkarmayan motor beni üstünden atıcaktı bugün de ölmedik ))

haklısınız :))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

sağolasın allah korudu bu gün tekerlek kızaklamaya başladı anlamadım debraja bastım gene kızaklıyordu dedim şanzıman yada motor problem var o an aklıma öle geldi şanzımanda olsa gene debraja bassam bşi olmıca ama o an öle düşündüm :D indim orta maşada boşluk yapmış tekerlek germe somununu sıyırmış bşraz hasar açtı

haziran 14 te yazılı dediler sonrasındaymış direksiyon kainat bana seni ölcen diyor sanırım gece rüyamdada eski bi samanlık görmüştüm çatısı evin içine dogru yıkılıyordu belirti :D:D

Zincirin segmanını takarken,segman üst tarafa geldiğinde açık ağzı geriye bakacak şekilde tak
Segmanın kapalı kısmı dönüş yönünde kalırsa kolay kolay çıkmaz,abdestide unutma:)

yaklaşık 5 bin km önce zinciri söküp takmıştım zaten öyle takıyorum ama nası attı anlamadım 90-100 civarı giderken 4.viteste gazı kapadım 80 le virajı döndüm tam daha viraj bitmemişti lastik yakma sesi geldi işte ön fren yapa yapa duraibldim düşmeden

Karşim daha büyük kazaları atlatmak için böyle vesileler çıkar insanların karşısına :bestmt:

Rüyada Çatı Yıkılması

Rüyada çatı yıkılması büyük bir musibet ve büyük bir acı yaşanacağı ile açıklanır. Rüya sahibinin ailesinde ve yakın çevresinde büyük bir yasa neden olacak bir olay yaşanacağı anlamına gelir. Bu olay rüya sahibinin ailesinde meydana gelecektir

dün gee rüyada gördüğümün şeyin açklması by heralde dediğiniz gbi

sen bi denize gir çık abdestte kurtarmaz artık :)
allah korumuş vallaha traji komikmi desem korku gerilimmi desem :)

Geçmiş olsun kardeşim,bazen öyle olur.Herşey üst üste gelir,sana bişey olmamışya.Gerisi sorun değil,kazasız sürüşler..

Arkadaşlar bugün başıma gelenleri anlatayım sakarlıkmı artık anlamadım

Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyor [url=http://hizliresim.com/38jr59][url]http://i.hizliresim.com/38jr59.jpg[/url][/url]

sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotograf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi

tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydkei evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotograflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum ta eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu bu şansmıdır nedir çözemedim :S

Her hayır görünen şeyde bir şer, her şer görünen şeyde bir hayır vardır... Kim bilir ? belki önüne çıkan bütün engeller, seni daha büyük bir kazadan beladan korumuştur. Bilmem anlatabildim mi? :):)

Büyük geçmiş olsun umarım her günün böyle değildir...Baktın günün böyle geçecek eve git yatağa yat yorganı kafana çek uyumaya çalış ama dikkat et yatak kırılmasın :) şaka bir yere kadar iyiki kaza yapmamışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar