Bu Gün 18 Mart...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsinin kemikleri sızlıyor hepsinin :pale: Bu vatanı satanlar onlara hesap verecek!!
Ruhları şad olsun bu ülkede bu topraklarda kimin sayesinde yaşıyoruz :pale: Bunu unutanları da Allah unutsun ...
En azından hala hatırlayanlar var teşekkürler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
speedy46 gercekten güzel olmuş amma gidip görmeden olmaz!!! gdiip o toprakları koklamak, secdeye durmak, ağlamak, birer fatiha okumak, uzun uzun oturup düşünmek lazım bence...

speedy46 gercekten güzel olmuş amma gidip görmeden olmaz!!! gdiip o toprakları koklamak, secdeye durmak, ağlamak, birer fatiha okumak, uzun uzun oturup düşünmek lazım bence...

evet son derece haklısın ama imkan bulup gidemeyenler için gayat güzel bi çalışma bence...

mustafam çok sağol:rendeer:, sendende Allah razı olsun bu güzel başlığı açtın
ne desek ne yapsak azdır bu güzel vatan için
kıymetini bilmeyen yabancılara peşkeş çeken utanmazlar utansın:pr:

ALLAh mekanlarını cennet yapsın.bu yurdu sattanlarda şunlara bi bakıp ders alsın tek başına 250 kg top mermisini nasıl kaldırıyor.

bu ingilizler kadar şerefsiz bi millet yok savaştan önce parası verildiği halde biri reşadiye birininde adını hatırlıyamadım iki tane zırhlımızı bize teslim etmediler buu arada tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin

Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

ne güzel demiş mehmet akif ersoy

allah o günleri tekrarını göstermesin şehitlerimizi şükranlarla anıyoruz
bu günü hatırlattığın için de sana teşekürler

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE:

ALLAH'TAN rahmet diliyorum
Halkım adına özür diliyorum
Mekanlarını cennet diliyorum
Hepsine selam ediyorum.

Her misafirle belki 10 kere gezdim Çanakkalenin her santimetre karesini ama 100 kere daha gitsem her gittiğimde boğazıma düğümlenen gözlerimi dolduran hatta göz yaşlarımı döken tüylerimi diken diken yapıp Türk olduğumu hatırlatan kanımın damarlarımda yandığını bi kere daha hissedicem ve tekrar tekrar gidip gezicem çocuklarımı akılları ermeye başladığı anda götürüp gezdiricem anlatıcam öğreticem ve atalarının kim olduklarını iyice anlayana kadar onlara vatan sevgisini aşılycam bak yine gözlerim doldu neyse:salut:

Çok dua ettim bugün yağmur yağmasında motoruma bayraklarımı takıyım okula göğsümü gere gere gidiyim diye ama hava müsade etmedi:pr:

Çanakkale geçilmez önünde eğilmeden...Tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz . Ruhları şaadolsun..............

"Mustafa Kemal" ve silah arkadaşlarının manevi huzurlarında eğiliyoruz...

Yeniden " Mustafa Kemal" siz bir Çanakkale ve hatta Hürriyet Savaşı tarih i yazmaya çalışan "tarih çi" kılığındaki Şarlatanları da Kınıyor ve bu gibi laf ebeliklerine karşı sizleri uyanık olmaya davet ediyorum....

Gazetelerden takip ettim,"Koca seyyid" biblolarına Siyah pantolon beyaz gömlek siyah papyon takan zihniyete " yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh"" olsun ..Çin de yapılıp ithal ediliyorsa onu bu şekilde ithal eden zihniyete de , ve o bibloları satın alan zihniyete de "yyuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" olsun......................

sinirim bozuldu , kusura bakmayın.........
selamlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar