Bu fiyatlar nasıl ?

S.a arkadaslar cok konu actım bu Cub hakkında fakat daha secicek durumda deyildim, fakat artık tamamen secmiş durumdayım.Öncelik hedefim 2004 Model Crypton Bu fiyatlar bu modele göre nasıldır Tüm Tr den bakma İmkanım var Fiyatı 2004 Kasaları cok hosuma gidiyor biraz klasik hastasıyım yani caf caf istemiyorum neyse

Bu ilanlar nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rjinal-2005-model-super-makina-86671764/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-crypton-86485649/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-binicisine-temiz-crypton-85905284/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-crypton-2005-50971199/detay

İlk işim eski kasa işimi görürmü Bide yasım Yarın 17-- 30 Haziranda Sınav var Cok calısıyorum kazanıcam yoksa 14 eylülle 2 ay daha atar imkansız olur almam neyse Ruhsatı üstüme yapabilirmiyim kendi üstüme sehir önemli deyil gidip görürüm motoru alıp geri gelirim Sizce işimi görürmü Yoksa 2012 Modelmi almak gerek

Bide yazarsanız 4 ilandan hangisi yüksek ne kadar olmalı fiyatlardan anlamam bana uygun gibi geliyorda :)

Plaka degişimi fln ne kadar tutucaktır

2011 modelleri o fiyata veriyorlar 2.500 burda denk gelmiştide alamamıştım

adamlar 2010 üstü ybryi 3buçuğa satarken 2005 modele 2500 vermek pek akıl karı değil be arkadaşım hem çanakkaledekı hariç diğerlerinin kmleri de sanki biraz yüksek

motorların kullanımı çok açık kendini gösteriyor...
hepsi ıpranmış, turşuya yakın motorlardır...
alırsın başına dert alırsın....

2011 modelleri o fiyata veriyorlar 2.500 burda denk gelmiştide alamamıştım

Cok mu diyorsunuz ne kadr olmalı ?

adamlar 2010 üstü ybryi 3buçuğa satarken 2005 modele 2500 vermek pek akıl karı değil be arkadaşım hem çanakkaledekı hariç diğerlerinin kmleri de sanki biraz yüksek

Evet canakkaladeki benim cok hosuma gitti fiyatı 2.250 Tl arayıp manisadan geldigimi pazarlık yapıp yapamıyacagımızı 2.150 Tl ye alırsam Veya 2.100 e cok iyi olur

Niye derseniz motoru ilk alıcam düşerim ederim bide yenileri hiç iyi deyil ya R modelinden sonra bozuldu crypton

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

motorların kullanımı çok açık kendini gösteriyor...
hepsi ıpranmış, turşuya yakın motorlardır...
alırsın başına dert alırsın....

Nasıl yani 20.000 de bi crypton dagılırmi ki ?

crptonun 0 ksi kaç paraki zaten kardeşim paran yetiyorsa bnce 0 al arada 500 lira oynuyor ve 7 yaşındaki motorla 0 km mootor bir olurmu bide o var sen bilirsin :)))

crptonun 0 ksi kaç paraki zaten kardeşim paran yetiyorsa bnce 0 al arada 500 lira oynuyor ve 7 yaşındaki motorla 0 km mootor bir olurmu bide o var sen bilirsin :)))

Dediginizde dogru esasında 3.200+240 Tl plaka ruhsat 3.440 Tl yapar 0 motor tabi 1 olmaz gecen ben gittim baktım manisada ruhsatı plakası yoktu 1000 tl diyordu eger ruhsat plaka olsaydı alıcaktım motor biraz dagınıktı ne bileyim catlakları vardı ekzosu kesilip yerine kaynatılmıstı ayak marsından calısıyordu vs cok seyi yoktu sadece dıs aksamdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Yokmu yardım edicek bi bilgi vericek

Kardesim yeni kullanacaksin ikinci el mantikli ama temiz alirsan isini gorur
kanaatimce sifir al uygun fiyatlilardan guzelce ogren hem masraf etme ikinci el gibi olmaz biliyorsun
karar senin

sen sahibinden de 20bine kadar olan istanbul avrupa yakasındakı ilanları burada yayınla ben yakın olanlara gidip bakayım güzel birsey çıkarsa ok veririm gelip alırsın..BUNDAN ÖTE DE YARDIM OLMAZ HERALDE..?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

Özellikle mi seçiyorsun bilmiyorum ama aynasız motorların yanına bile yaklaşma. Sizin oralar da apaçi cennetidir, onlara uyma. Bir de neden öncelikle Crypton istiyorsun ?

Şuna bir bak :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-ilk-gelen-alir-daha-bin-km-de-81478993/detay
git 2buçuk ver şu motoru al gel işte bu kadar

geçen sene bende aynı senin gibi moor aldım 18 doldurmadan,ruhsatı üzerine alamazsın.. Malum devlet babamız ehliyet alacak yaşa geldin ama motosiklet alamazsız diyor.. Güvendiğin birinin üzerine yaptırmak zorundasın..

Özellikle mi seçiyorsun bilmiyorum ama aynasız motorların yanına bile yaklaşma. Sizin oralar da apaçi cennetidir, onlara uyma. Bir de neden öncelikle Crypton istiyorsun ?

Şuna bir bak :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-ilk-gelen-alir-daha-bin-km-de-81478993/detay

Özellikle secmiyorum fiyatıda uygun olsun istiyorum yani ayna cok zor bişi deyil kanaatimce alınır ama tsk ederim. ilginiz için ilanada bakıyorum neden crypton istiyorum esasında bende bilmiyorum nasıl bi motorla baslamam gerektigini kararsızım yani

sen sahibinden de 20bine kadar olan istanbul avrupa yakasındakı ilanları burada yayınla ben yakın olanlara gidip bakayım güzel birsey çıkarsa ok veririm gelip alırsın..BUNDAN ÖTE DE YARDIM OLMAZ HERALDE..?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

git 2buçuk ver şu motoru al gel işte bu kadar

Tsk ederim abi fakat istanbuldaki motorlara cok güvenmiyorum küçük iller daha güvenilir oluyor

geçen sene bende aynı senin gibi moor aldım 18 doldurmadan,ruhsatı üzerine alamazsın.. Malum devlet babamız ehliyet alacak yaşa geldin ama motosiklet alamazsız diyor.. Güvendiğin birinin üzerine yaptırmak zorundasın..

İşte burada sorunumuz var ehliyetim var olucak fakat alamıcam neyse ailem in üstüne veya abimin üstüne yaptırıcam

sabancının oğlu olsaydım, veya okadar zengin olsam sana bi istediğin model,marka bi motor hediye ederdim. Ve seni bu çileden kurtarırdım tatlı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ha-crypton-2011-yagmur-gormedi-86682450/detay
hiç değilse 2011 model, 2005 model motorlara 2.5 bin tl vermekten iyidir.

Tsk ederim fakat Nasıl diyim eski kasa arıyorum böyle temiz eksozu olsun tipi olsun eger böyle 2012 model ararsam 0.alırım zaten nasıl diyim olayım söyle bazı durumlarım var eger onlar hallolmazzsa 1 sene daha alamam ben söyle ucuz hesaplı temiz 2.300-2500 en fazla arıyorum belki 2500 bile cok 2.350-400 işte o yüzden cok arastıyıroum ucuz olucak güzel olucak.. Nasıl diyim eski kasa işte Sahin dogan gibi :)

Tsk ederim fakat Nasıl diyim eski kasa arıyorum böyle temiz eksozu olsun tipi olsun eger böyle 2012 model ararsam 0.alırım zaten nasıl diyim olayım söyle bazı durumlarım var eger onlar hallolmazzsa 1 sene daha alamam ben söyle ucuz hesaplı temiz 2.300-2500 en fazla arıyorum belki 2500 bile cok 2.350-400 işte o yüzden cok arastıyıroum ucuz olucak güzel olucak.. Nasıl diyim eski kasa işte Sahin dogan gibi :)
ya ne tipi ne egzozu sen baya aynasız apaçi motoru arıyosun, canı çıkarılmış motorlara 2500-2700 lira vermek istiyosan hava hoş. yamaha da olsa 20 bin kilometre ciddi bir rakam.

ya ne tipi ne egzozu sen baya aynasız apaçi motoru arıyosun, canı çıkarılmış motorlara 2500-2700 lira vermek istiyosan hava hoş. yamaha da olsa 20 bin kilometre ciddi bir rakam.

Gecen birine sordum ben bunu 20.000 de bi ybr buldum fiyatı 2.700 dedim kime sorsam cok diyor dedim bu forumdan bana dedigi su bi yamaha, honda için 20.000 ergenlik rakamıdır bu motorlar 60.000-65. deviriyor dedi iyi bence demişti ha ayna cok Taktılar bu aynaya Mengü abi Ayna alınır cifti 20 lira cok birsey deyil maksat motoru bulmak

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

sabancının oğlu olsaydım, veya okadar zengin olsam sana bi istediğin model,marka bi motor hediye ederdim. Ve seni bu çileden kurtarırdım tatlı.

Ah abi ah olsada verseler cok büyük dert vallahi ama arıyorum arayan belasınıda bulur mevlasınıda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar