Bu Fiyata Değer Mi?

Arkadaşlar artık üretimi durmuş ve sağlam 2.elini bulmakta zorlandığımız virago adlı motoru araştırırken bi ilan gördüm
http://www.hurriyetoto.com/oto/motosiklet/detay.php?ilan_id=2414953
sizce bu para biraz fazla deiğilmi bu paraya daha iyi motorlar alınabilirmi?:silent::silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 AM ----------

yoksa chopperler için kaçırılmayacak bir fırsatmı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
93 model olması yeterince puan kaybettirici zaten.
bi de km si ne kadar onu bilseydik..
40-50.000 km arasıdır büyük ihtimal.
6,000 ytl verilmez.

Moderatör
Ne kadar para o kadar cc denklemi kaba bir tabir olsada, bütçen kısıtlıysa 250 cc birşeyler baksan, 2-3 sene korkmadan, üzülmeden gezip tozsan bence çok daha hayırlı olur senin için :)

fiyatı cok yüksek.. temiz dursada sana bunu aldırıcı bir sebep yok. 96 modeline 4 milyar istiyo adamın biri sahibindende

Çok para kardeş Çokkkkk . . . Bu makine bu fiyatın ancak yarısı kadar eder.

Hatırlarmısınız? Şener şen, adını hatırlayamadığım bir filmde kanundan kaçarken arada eşinin yanına gitmek istiyor. Hatta bir ara eşini ağa ile evlendirecekler ve eşi (Ayşen GRUDA) ağlarken ortada oynayan bayanların yanına zıplaya zıplaya gelip, kapalı yüzünü aralıyıp kendini gösteriyor eşine.

Hah işte o filmde, Rahmetli Kemal SUNAL "Ula garıda garı olsa, ne buluyorsun şu muşmula suratlı garıda yev" dediğinde Şener ŞEN şöyle demişti. "Öyle deme gurban, kargaya yavrusi şahan görinir"....

Selamlar,öncelikle ilgilendiğin makinanın özellikleri hakkında bir iki şey belirtmek istiyorum.250 liliği benim ilk motorumdu.Onu kırmayı başaramadım :).Gelelim 535 e,bir süre onuda kullandım makinası bakımları yapıldığı takdirde evladiyeliktir.Şaftlı olması extra bir avantaj zincirle v.s uğraşmazsınız.93 model olması sorun değil aksine eski modeller işçilik ve malzeme olarak daha kaliteli ve resimdeki makinada bayağı diri duruyor.Fakat ilanda yanlış anlamadıysam motorun yapıldığı belirtiliyor.İşte tek bu ayrıntı kafada soru işareti bırakıyor.Motorda ne nasıl yapıldı:silent:Fiyatına gelince ilk bakıldığında gerçekten 93 bir makina için fazla görünüyor.Ama dediğim gibi iyi durumda ise elinizi sürmeden extra bir masraf yapmadan yıllarca kullanabileceğiniz bir makinadır.

yorumlar için ve bilgiler için tşk arkadaşlar :rendeer: zaten bende düşünmüyorum böyle bi şey maksat chopper seven arkadaşları bilgilendirmek...

virago'nun tadı çok başkadır hele ki egzoz sesi inanılmaz güzeldir 6000 tl eğer ki resimlerdeki gibide temizse çok fazla bi rakam sayılmaz ama sen yine pazarlık la 5000 tl ye falan alabilirsen al ama önce motosiklet i gör ve iyi bir ustaya göstert:rendeer:

virago'nun tadı çok başkadır hele ki egzoz sesi inanılmaz güzeldir 6000 tl eğer ki resimlerdeki gibide temizse çok fazla bi rakam sayılmaz ama sen yine pazarlık la 5000 tl ye falan alabilirsen al ama önce motosiklet i gör ve iyi bir ustaya göstert:rendeer:

:cat::cat::cat:

Bende r80gs hastasıyım ki piyasadakilerin neredeyse hepsi polis çıkması çok bakmaya gittim hep hüsranla döndüm...ama ne yaparsın gönül bu akada konuyor b.kada... Ama bahsedilen motorda virago yahu temizse harbiden anlatıldığı veya fotolardaki gibiyse pazarlık yapıp ,iyi bir kontrolden geçirilip alınır,ben bu motorla nikahı kıyarım diyorsan neden olmasın.
6000 biraz fazla ama kimsede temiz ve sorunsuz viragoyu 3000'e vermez yani.(mct 250 fiyatına,verseler ama buradaki uzak dur diyenler bile motora atlar ...nacizhane fikrim tabii ki)

bence görmeye değer bu makine efsanedir...sıkı pazarlıkta yapman gerekecek biraz fazla fiyatı

soru

ben aprilla rs 125 almayı düşünüyüyorum ama korkuyorum az çünkü motor büyük boyum 1.77 önceden motor kulladım şimdi yamaha cryptionum var onu satıp race motoeu almak istiorum bana yardımcı olur musunuz daha yeniyim ben yeni üye oldum lütfen cevaplarınızı bekliorum ne alayım:silent::silent:

bende öyle düşündüm ama virago efsane olduğu için paylaşmak istedim..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar