Bu firma Çıldırmış olmalı . Süper Modeller var bence inceleyin [china kangchao]

aslında bu firmada diğerleri ile aynı ürünleri üretiyor örnek benim şu anda bindiğim cruiser'in aynısı :
20052201658151212.jpg

ayrıca bu model eskişehirde satılıyor 0 fiyatı ise 2000 ytl idi en son
20051271425219017.jpg

senin vermişolduğun linkdeki motorlar ise pocket bike yani mini motosikletler bunları üreten farklı firmalarda mevcut

buda mete_han 'ın cbf 'i :queen: :queen: :queen:
20052201656332252.jpg

Harika ötesi dediğin motor otomatik vites, 75kg, 5 litre yakıt kapasiteli ve 80km maksimum hızı olan mini motosiklet. Öyle bir şey düşünüyorsan Türkiye'de de var :) Çin'de aramana gerek yok :p

Prometheus CK 125 lerdede max speed 80 KMh/h yazıyo ama orjinl hali ile bile 140 ı rahatlıkla deviriyo o nasıl olacak :)))

ayrıca bu motor CBR yada diğer modellerden kat kat güzel duruyo :)))

hiçmi değilse kasası geniş nası olcak şimdi :D
20071201526475534.jpg

125cc__Racing_Bike__New_Model.jpg

kimg2_GC00752672_CA01386145.jpg

kimg3_GC00752672_CA01386145.jpg

sencede Güzel değilmi Bu makina :cyclopsan

Son düzenleme:
Walla baktıma pişman oldum. içime oturdu. tr de varmı bu modellerden acaba.

cbr 600 ün çakmasını yapmışlar bariz :mrgreen: haberim vardı tüm modellerin çakmasını yaptıklarından ama hiç görmek nasip olmamıştı sağol:)

arkadaşalr şaka maka bi yanada gerçekten makina güzel .

ve auto vites felan değil yani depriyaj kolu . sağ tarafta fren ve sol tarafta vites kolu var :))

bence firma yazarken yanlış yazmış olmalı ki auto vites yazığını görmedim :))

kimg1gc00752672ca013861qb8.jpg

sizcede hoş makina değilmi .

benim çok hoşuma gitti fiyatına felan rastlayamadım ama fazla bi şey oldğunu sanmıyorum .

şöle bi araştırma yapsakmı bu model için :)

google a KC118 racig felan yazınca direk çıkıyo model ..

isterseniz hep beraber net e bi göz gezdirelim . belki 125 cc de yeni bişeyler olur .

eğer TR de yok ise firma ile ben irtibata geçip bayiliik alabilirm belki .
dayım da zaten böyle şeyler arıyodu :))

ne dersiniz bi araştırma yapalımmı hep beraber ?? :cat:

Sokakta tezgahta saatler satılır böle yanlarında tuşlar vardır ama süstür basamazsın bir fonksiyonu yoktur:) o hesap olmasın o vites kolu,ayrıca vitesin olması çok bir maliyet olmaz çinliler için adamlar 5000euroya memlekette çakma bmw yapmış motor mu yapamayacak.Alın bayiliğini de milletin elinde kalsın ilk bakıma kadar:queen:

racer25

Kalbini kırmak istemiyorum kardeş ama bence gereksiz konuşuyorsun ..:)

neden diyecek olursan . ilk zamanlar kymco içinde böle bi kaç kişi çıkıp şöledir böledir demişti . ama kymco bazı racing modellere toz yutturduktan sonra ağa paşa oldu :)))

bence önyargısız davranma bi bakarsın sağlam bi marka çıkar yada ne bileyim güzel bi markadır da bizim haberimiz olmamıştır ..

Sonuçta Burası TR .

belki piyasadaki 125 lerden çok daha kaliteli belkide çok daha kötü bunu bilemeyiz ama herşey parasına göre .

bende zaten hemen bayilik alalım hemen satalık vay vay vay ooo demedim :)))

araştırma yapalım dedim ama sen dalga geçmekle uğraşıyosun :)

Sonuçta burda bilgi paylaşıyoruz yardımcı olmayı deneyebilirsin . Belki senin yardımlarınla daha çok bilgi toplarız belki TR ye getirriz bu motoru belki ucuzdur milletin hoşuna gider alırlar herkes sevinir :))
yani arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz şurda sense milletin moralini bozuyosun :)

bence her zaman dalga geçmek iyi değil :)

ya siz sankili cin malini ilk defa turkiyeye sokuyonuz.
cekik gozlulerin kapis kapis gittigi yerde bu motor ucar !!
cinlilerin cogunun satilmasinin sebebi seklinin cok havali olmasi degilmi ?
ayrica ilk zamanlarda suzuki'yi kopyaliyolardi,simdi hondaya sardilar :)

yine baska bi sey dikkatimi cekti.bu cinliler ingilizce bilmiyo :p :p

Son düzenleme:
Kymco hangi race lere toz yutturmuş yahu şu millete 125 cc race muhabbeti açtılar kymco gibi bir markanın race inden söz ediliyor.Önce race in anlamını bilin sonra konuşun 15 yaşımdan beri motor üstünden inmedim hayatım da race lerin arasında (çakmalarının değil)geçti ben kymco'nun race i diye bir şeyden yeni haberdar oluyorum neymiş kaç bg üretiyormuş ne başarısı varmış?torku neymiş? her bıyıklıyı babanız sanmayın,her yarış grenajının yandan yemişini takmış olan race diye ad koyunca race olmuyor hadi honda 125r ı anladık aprillia yı anladıkta bu nedir?

Tamam araştırın bakın ama başkasını taklit eden özgünlüğünü ortaya koyamayan bir firmanın nesine güveneceksin basbaya buna hırsızlık denir adam almış cbr 600 ü taklit etmiş:farao: .Bununla anca kızları kandırırsınız race diye ama motorcu adama race e biniyorum dersen sana bi tarafıyla güler.2000 buna vereceğinize biraz daha biriktirip alın bir cbr 125 r en azından özgün güvenilir bir firmanın motoruna binersiniz.

Tabi ki amacım seni aşağılamak falan değil araştırmışsın bulmuşsun paylaşıyorsun sağol ama madem bilgi paylaşıyoruz şu kadarı bile ne olduğunu ortaya koyar başkasını taklit eden özgün olamayan kendi tasarımını yapmaktan aciz ucuzluğa kaçan bir firmanın parçasına ne kadar güvenilir?

kardesim iyi guzel hos soyluyonda cbr 125 in fiyati ne kadar.
bu butceyle bu motorlar racing i$te

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karşılaştırma yapmak için fiyat olması lazım..EEE kaç paraymış bu?..Nasıl burdakilerden iyi diycez..Neye dayanarak görünüşüne mi?.....

bu cinlilerden iş çıkmaz her yerlerinden cin malı oldukları belli oluyo.. En belirgin fark ise aynaları.. Cine kadar boyle aptal duran bir ayna üreten başka bir ülke yoktur...

edy

Kymco hangi race lere toz yutturmuş yahu şu millete 125 cc race muhabbeti açtılar kymco gibi bir markanın race inden söz ediliyor.Önce race in anlamını bilin sonra konuşun 15 yaşımdan beri motor üstünden inmedim hayatım da race lerin arasında (çakmalarının değil)geçti ben kymco'nun race i diye bir şeyden yeni haberdar oluyorum neymiş kaç bg üretiyormuş ne başarısı varmış?torku neymiş? her bıyıklıyı babanız sanmayın,her yarış grenajının yandan yemişini takmış olan race diye ad koyunca race olmuyor hadi honda 125r ı anladık aprillia yı anladıkta bu nedir?

Tamam araştırın bakın ama başkasını taklit eden özgünlüğünü ortaya koyamayan bir firmanın nesine güveneceksin basbaya buna hırsızlık denir adam almış cbr 600 ü taklit etmiş:farao: .Bununla anca kızları kandırırsınız race diye ama motorcu adama race e biniyorum dersen sana bi tarafıyla güler.2000 buna vereceğinize biraz daha biriktirip alın bir cbr 125 r en azından özgün güvenilir bir firmanın motoruna binersiniz.

Tabi ki amacım seni aşağılamak falan değil araştırmışsın bulmuşsun paylaşıyorsun sağol ama madem bilgi paylaşıyoruz şu kadarı bile ne olduğunu ortaya koyar başkasını taklit eden özgün olamayan kendi tasarımını yapmaktan aciz ucuzluğa kaçan bir firmanın parçasına ne kadar güvenilir?

yazdıklarına katılıyorum:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650

bende kesinlikle katılıyorum
çinden motor çıkabilir ama bence race çıkması için daha çoook ekmek yemeleri lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar