Birde gündüz çek fotoyu bi bakalım Stickerları sokebılırsen daha iyi olur orjinaL çok yakışıyor şerit olarak Maviye Ne renk gider acaba BEYAZ ŞERİT çekgüzel olucak gorursun
allah kaza bela vermesin..
keyifli sürüşler..
çok saol dostum aynı dilekler benden sana ve haklısın burası türkiye..r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 AM ----------
zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bunu aldığımdan beri bu turuncu şeritler var ben takmadım yani...çıkarsam da yapıştırıcı gitmiyor izi kalıyor...neyapcam şaşırdım öyle bıraktım işte yoksa haklısın en iyisi orjinali...:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------
kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım hayırlı olsun..sence o jantlar mı güzel yoksa 2006 modeldeki jantlar mı daha güzel görünüyor:bounce:
yapma dostum gidonla beraber dönmese önünü istediğin gibi aydınlatamassın..mesela keskin virajlarda sorun yaşarsın...:cat:
Birde gündüz çek fotoyu bi bakalım Stickerları sokebılırsen daha iyi olur orjinaL çok yakışıyor şerit olarak Maviye Ne renk gider acaba BEYAZ ŞERİT çekgüzel olucak gorursun
ben hataydayım..bi takipçiye sordum hepsini 310 tl ye bitiriyormuş versemmi acaba..:silent::silent:
Sadece ruhsat işlemleri 100 lira civarında tuttu ama 1 hafta ruhsatın cıkmasını bekledim Muameleciye verseydim ertesi gün ruhsatı adresini teslim ediyorlar bir 250 tl ciğini alıyorlar ben tüm masraflar 100 tl ciğe işi bitirmiştim. (Son zamlardan önce)
yani muameleciye vermmiyimmi..öyle mi dersin dostum:silent:
Bence kendin yap sadece muameleciye ek1 formu var 10 tl verip doldurttum başka seni zorlayacak birşey yok
muayene olayıda eskisi kadar zor değil en azından istanbulda randevulu sistemle saatinde gidip muayene işini hallediyorsun.
ybrnin tek sevmediğim özelliği bence ön farın gidon ile dönmesi..
farın güdonla dönmesi dha iyidir yaa