Bu da benim Kinali

Selam Arkadaslar,

4 haftalik izinden sonra yeniden memleketime döndüm ve Türkiyede motorum olmadigina cok üzüldüm, galiba gelcek sene evde ufak bir kriz cikabilir :queen:

Ama sizede helal olsun o trafikde motosiklet kullandiginiz icin, ne yazikki bilincsiz sekilde motosiklet kullanicilarinada cok rastladim. Aydinda Izmir yolu üzerinde gece isiklarini kapatip kamyonlarin, otobüslerin arasinda yaris yapanlari görünce galiba bazilarimizin düsüp orasini burasini kirmasi müstehak diye düsündüm.....

Bu arada motorumda ufak degisiklikler yaptim, begeninize sunayim dedim.

dstar1jh5.jpg

Bu arada egsozlara 10mm lik dörder tane delik actim, sesi epeyi güzellesti

dstar2ec7.jpg

hakikatten güzelmiş bir daha memlekete geldiğinde çelik yelekle gel çünkü ortalık ya karışacak yada toplum bilinçlenicek

Efet bizim arkadasların yaptıklarını duysanız direkt olarak şok oldum.İstanbulda ters şeritten köprüyü geçmişler gece saat 2buçuk-3 sıralarından.Farlarını kapatmışlar vıınnnnnn.Düşününce insanın aklı karışıyor süper dye geliyor ama kendimizin deil sadece milletinde hayatını tehlikeye atıyoruz....

egzostunun manifold çıkışına bakılırsa düşük vitesste devirli kullanılmış gibi ne olmuş öle renkten renge girmiş??ama hakkaten güzel motor güle güle kullan

Hakikaten çok hoş bir motor. Merak ettim birde kıyaslamak istedim; bu makina YTL karşılığı ile sana kaç paraya geldi ?

güzel. kazasız belasız sürüşler dilerim.
arka çantalar çok şirin olmuş :)

egzostunun manifold çıkışına bakılırsa düşük vitesste devirli kullanılmış gibi ne olmuş öle renkten renge girmiş??ama hakkaten güzel motor güle güle kullan

bende zaten büyük viteste kullanmayi seviyorum, sesi daha güzel oluyor :cherry:

ama hava sogutmali oldugu icinmi bilemiyecegim ama genelde dragstarlarin ön egsoz cikisi renk atiyor.

Hakikaten çok hoş bir motor. Merak ettim birde kıyaslamak istedim; bu makina YTL karşılığı ile sana kaç paraya geldi ?

Benimkisi 98 Model, yaptigim extralar ile 4000€ geldi yani 7 Milyar civari. Bu arada ön farlarimda geldi vakit bulunca onlari da takacagim

dostum bende gurbetteyim ..insan uyus oluyor ya turkiyeye gidip donunce..:(( sen gene sanslisin motora binebiliyorsun..benim burda zor..bi kac ay icinde motor almak istemiyom..:( ben arada bi almanyaya geliyorum gecen sene duseldorf ve bilefeld te idim..ondan onceki senede hannover..sen nerde kaliyon bakarsin bi cayini icmeye gelirim..sende bu tarafa gelirsen bende moskova dayim ..buyur misafirim ol..saglicakla kal..:)

güzelmiş hayırlı olsun..
türkiye yollarında biraz daha dikkat lütfen..
tekerin düz bassın uzun yollarda üstün başın toz olsun inşallah..:p :cherry: :queen:

bende zaten büyük viteste kullanmayi seviyorum, sesi daha güzel oluyor :cherry:

ama hava sogutmali oldugu icinmi bilemiyecegim ama genelde dragstarlarin ön egsoz cikisi renk atiyor.

Benimkisi 98 Model, yaptigim extralar ile 4000€ geldi yani 7 Milyar civari. Bu arada ön farlarimda geldi vakit bulunca onlari da takacagim

dostum 650 dragstar ın havasoğutmalı oldugundan eminimisin ?su soğutmalı olması gerek değilmi
...

bu arada ne güzel almanyada paşa paşa istediğin aksesuarı ve malzemeyi buluosundur.0 çile.sana sadece motor la keyif yapmak kalıo

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw motor çok güzel ama o geniş gidon yorucu olmuyormu:)

dostum bende gurbetteyim ..insan uyus oluyor ya turkiyeye gidip donunce..:(( sen gene sanslisin motora binebiliyorsun..benim burda zor..bi kac ay icinde motor almak istemiyom..:( ben arada bi almanyaya geliyorum gecen sene duseldorf ve bilefeld te idim..ondan onceki senede hannover..sen nerde kaliyon bakarsin bi cayini icmeye gelirim..sende bu tarafa gelirsen bende moskova dayim ..buyur misafirim ol..saglicakla kal..:)

Sagol gazman teklifin icin ama moskovaya galiba yolum düsmez ama senin yolun düserse almanyaya buyur gel cayimi icmeye, ben Köln de kaliyorum, Düsseldorf bana yakin, mutlaka beklerim.. Cok icimden gecti bir cross alayim ucuzluk söyle dag tepe dolasayim diye ama icisleri bakani veto koydu belki ilerde olur.. Denizliden fethiye ye giderken yolda motorlari ve virajlari görünce epeyi agzimin suyu akti ama Insallah bir sene nasip olur....

dostum 650 dragstar ın havasoğutmalı oldugundan eminimisin ?su soğutmalı olması gerek değilmi
...

bu arada ne güzel almanyada paşa paşa istediğin aksesuarı ve malzemeyi buluosundur.0 çile.sana sadece motor la keyif yapmak kalıo

Aksesuar yönünden problem yok ama insan dikkat etmesse epeyi para harcayabilir ama ebay epeyi ise yariyor, bu arada motor hava sogutmali, benimde alma sebebim ilkbasta o yüzden di, önde kocaman bir radyatör hosuma gitmiyor..

Su sogutmali olsa birye so koyacak yeri olmasi lazim ama ben epeyi baktim bulamadim:bounce: Yakmiyalim motoru yoksaa

yaw motor çok güzel ama o geniş gidon yorucu olmuyormu:)

ilk basta bende öyle düsünmüstüm ama o kadarda yorucu degil, orginal gidon tabiki daha rahat ama alisinca buda fena degil, sadece 100 km/h den sonra yelken acmis gibi oluyor ama genelde hizli kullanmayi sevmedigim icin problem olmuyor ayrica motorada baska hava veriyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar