Bu da benim kayınçoo( Kymco CK 125 )

Merhaba arkadaslar!
Bu da benim motor.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Kazasız belasız bol km'ler. Güzel görünüyor. Motor sağa yatmış gibi gördüm, varmı öyle birşey ufak bir olay. Bu motor hakkında kötü bir şey duymadım. Genelde hep iyi bahsediliyor. Bende düşünsem mi acaba bu motordan...:silent:

yok sağa yatma gibi bir durum düştüm bir kere doğal olarak:) teşekkür ederim ya gerçekten tavsiye ederim çıkardığı masrafın boyutu sınırlıdır sorunsuz bir motor:cat:

Son düzenleme:
Bilgilendirme için sağol. Düşmen doğaldır tabiki ama benden kaçmaz... :) Biraz önce Kayınçoların sohbet mekanı başlığında yazdıklarını okudum zaten. Bundan sonra sorularımı oraya yazarım.
Hayırlısı ile kazasız belasız kullanman dileği ile...:rendeer:

ooo kardeşimin motoru bu yawww :cat::cat::cat:
kazasız belasız binersin işallah kardeş:bounce::bounce::bounce:

Bilgilendirme için sağol. Düşmen doğaldır tabiki ama benden kaçmaz... :) Biraz önce Kayınçoların sohbet mekanı başlığında yazdıklarını okudum zaten. Bundan sonra sorularımı oraya yazarım.
Hayırlısı ile kazasız belasız kullanman dileği ile...:rendeer:

bravo motor alacak olursak sana yollarız fotoları:cherry: bildiğim ne varsa tabiki paylaşırım beklerim sohbete:)

halil abim aynen sende inşallah kazasız belasız sürersin her zaman dicemde sen çok uçmuşsun eskiden dağdan bayırdan:queen::queen::queen:

sadelik ve estetik diye buna derim ben kazasız belasız kullan abi tu tu tu nazar değmesin kem gözlere şiş :)

ama motor yağ damlatıyor gibi fotolarda:queen:

sadelik ve estetik diye buna derim ben kazasız belasız kullan abi tu tu tu nazar değmesin kem gözlere şiş :)

ama motor yağ damlatıyor gibi fotolarda:queen:

valla içimi okudun herhalde yeni yıkamıştık yawwww:cherry::queen: çok teşekkür ederim kardeşim çok sevindim yorumlarına benim ilk kullandığım motor 150zat kırmızı yanıyodu valla kırmızısı sanada kazasız belasız:rendeer:

Çok temiz motor. Kursta ilk kullandığım vitesli makinadır. Gerçekten övgüyü hakediyor.

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Sağlıcakla.

Benzin göstergesi var mı? Km göstergen doğru mu? Daha doğrusu o göstergeler sana mı ait ?Teşekkürler.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Son düzenleme:
Benzin göstergesi var mı? Km göstergen doğru mu? Daha doğrusu o göstergeler sana mı ait ?Teşekkürler.

----------

hayır km göstergesi düştüğümden dolayı bir daha çalışmadı bu göstergeler orjinalinden daha sportif durduğu için bunu seçtim benzin göstergesine gelimce sanırım içine bir şamandıra atarak bu işlem hallediliyormuş bu basit demişlerdi sanayide

teşekkür ederim iyi günlerde kullanman dileğiyle
----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi senin Serhata vereceğin motosiklet bu mu :cyclopsan

Güzelmiş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaza getirme benim kardeşimi ya :mrgreen:

valla gaz vermiyorum üstüne alması içinde zaman vericem yaza kadar ama kendi bilir km artmasını istemiyosa alsın az gezenti diilim bende:p bugün 40000se yarın 1000000:queen:

güle güle kullan allah kaza vermesin sanki kuyruğu eğri gibi:p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu motorun aynalari nerede acaba, sorabilir miyim? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar