bu buji sahte midir

merhaba internet üzerinden almış olduğum ngk bujinin kutusundaki yazılar bana şüpheli geldi yazıları çince gibi bir dil ile yazılmış önceki ngk kutularında bu kısımda barkod vardı plastik koruyucu ile gönderilmiş öncekilerde karton koruyucu vardı birde kolideki cr9e yazan kısımda bir numara daha oluyordu.Yanındaki kullanılmış olan söktüğüm buji sizin görüşleriniz nedir

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmiş artık
sökme takmayı sen yapacak isen, geniş zamanda denemek en iyisi
plastik koruyucu kafa karıştırdı ise buji tırnak aralığını kontrol etmelisin!

Orijinal dostum ngk tüm dünya da satılıyor ucuz olsun diye satıcı başka ülkeden getirtmiş olabilir

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sahte olsa direkt avrupa ya da amerika kutusunu kopyalarlardı, yazılar hintçe ya da İbranice gibi.

Demek ki bölgesel pazarlama için kutu üretilmiş, sahte olsa global kutu olurdu.

kutu üzerindeki telefon numarasını yazdığımda taylandda bulunan
SIAM NGK SPARK PLUG CO adlı ngk üreticisi şirket çıktı yazılar tayca yazılmış onlardan şüphelenmiştim ama sizinde dediginiz gibi farklı bir ülkeden ithal edilmiş orjinal buji gibi duruyor

[url]https://preview.ibb.co/nsFkKJ/IMG_20180721_120230.jpg[/url]
[url]https://preview.ibb.co/gUxbRy/IMG_20180721_120211.jpg[/url]
[url]https://preview.ibb.co/n37XzJ/IMG_20180721_120158.jpg[/url]
merhaba internet üzerinden almış olduğum ngk bujinin kutusundaki yazılar bana şüpheli geldi yazıları çince gibi bir dil ile yazılmış önceki ngk kutularında bu kısımda barkod vardı plastik koruyucu ile gönderilmiş öncekilerde karton koruyucu vardı birde kolideki cr9e yazan kısımda bir numara daha oluyordu.Yanındaki kullanılmış olan söktüğüm buji sizin görüşleriniz nedir

Hiç sahte buji duymadım :) tüm büyük markaların üretim yeri Çin'dir sadece bu ürün kaçak yolla ülkeye alınmış olabilir yani ürün kutusu TÜrkiye için değildi A ülkesi için üretilmiştir.

kutu üzerindeki telefon numarasını yazdığımda taylandda bulunan
SIAM NGK SPARK PLUG CO adlı ngk üreticisi şirket çıktı yazılar tayca yazılmış onlardan şüphelenmiştim ama sizinde dediginiz gibi farklı bir ülkeden ithal edilmiş orjinal buji gibi duruyor

Siam Bangkok'da güzel bir yerdir:) ah swadikagiller ah :) güle güle kullan:)

çin buji daha iyidir sahte bujiden denk geldim sahte bujiye . internette videolar var sahteyi ayırt etmek için. kullanıcı kitapcıgındaki bujiyi kullanmakta fayda var bazı ustalar bu işi bilmiyor pek takıyorlar öyle rastgele bujiyi

sahte olması çok problem değilde vstromda buji takması sökmesi zor oluyor bir buji deponun digeri radyatörün altında uğraşmışken hakiki olsun

Evimdeki Samsung marka klima da Tayland malı, o da mı sahte şimdi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar