Bu biryardım çağrısıdır.dikat dikkat!!!

Değerli arkadaşlar!!!İstanbul Kireçburnunda oturan kanser hastası olan bir amcanın ailesi için, ikinci el bir adet çamaşır makinesi(hani modeli geçmiş,devri düşük vs olur ama sağlam olmalı) ve bir adet yıpranmamış vaziyette kullanılabilir,temiz çekyata ihtiyaç vardır.Elinde bu 2 eşya olan ve vermek isteyen arkadaşlar bana ulaşmalıdırlar.Benimle gelip teslimatı yapabilirler (fotoğraf çekmek kesinlikle yasaktır.) Yada ben alıp eşyayı sizin için teslim edebilirim(sevabı ve duaları size ait olmak kaydıyla)İlgilnize şimdiden teşekkürler.

arkadaşım izmirde olsa seve seve vermek isterdim allah yardımcısı olsun..

Enzo35 ilginize teşekkür ederim dostum.Duyarlı arkadaşlar sayesinde eşyaların bulunacağına inanıyorum. Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhatara da söyle bu işler ona ait olması gerekir:cat:

Belediye bu tür yardımları malum partililere yapıyor dostlarım.Sarıyer belediyesinden yardım talep edildi ama sonuç yok.

Belediye bu tür yardımları malum partililere yapıyor dostlarım.Sarıyer belediyesinden yardım talep edildi ama sonuç yok.

gerçekten yardıma muhatac bir aileyebazı belgeler karşılıgında cansuyu dernegi mutlaka yardım yapıyo ilgilenmenizi tavsiye ederim belgeler fakirlik belgesi filan sitede yazıyordur bende kartları vardı ama bulamıyorum şimdi arayın faydaları olacaktırihtiyacınıza göre yardım yapıyorlar

değerli dostum zargana 21 amcamızın emekli maaşı yok ama emekli kızı olduğu içim sağlık karnesi(Allahtan o var) mevcut.bu yüzden yeşil kart sahibi olmadığı gibi yardımlardanda yararlanamıyor.ilginize teşekkür ederim.

değerli dostum zargana 21 amcamızın emekli maaşı yok ama emekli kızı olduğu içim sağlık karnesi(Allahtan o var) mevcut.bu yüzden yeşil kart sahibi olmadığı gibi yardımlardanda yararlanamıyor.ilginize teşekkür ederim.

bahsettigim arkadaşlar bizzat adrese gelip duruma bakıyorlar ve bazı şerefsizler yüsüzünden üç kagıtcılar yani bi kaç berlge isteye biliyorlar bunlar fakirlik kagıdı (muhtar veriyo) bakacak yani çalışısacak birileri olmadıgına filan bakıyo durumu gördügündede mutlaka bişler yapıyorlar yani bunlar yardım severlerin yardımlarını muhtaclara ileten bir aracı kurum gibi kendilerine yapılan bagışları veriyorlar bence bir ilgilenin zararı olmaz

bu iki eşyanın maliyeti nedir ki spot ürün satan yerlerde çok uygun fiyata bulunabilir. elimizde yoksada küçük rakamlar toplıyıp rahatlıkla alabiliriz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmirde olsa hallederdik... Çok güzel bir işe girişmişsiniz.... işallah sonucaa ulaşırsınız....
:cat:

Değerli arkadaşlarım bu tür konularla öyle vicdansızlıklar yapılıyor ve öyle üç kağıtçılıklar yapılıyorki, ben şahsım adıma söyleyeyim parasal yardım toplamaktan yana değilim.olsa iyi olurmu olur! ama milletin ağzı torba değilki büzesin.para konusu bu başka şeye benzemez.İnşallah elinde bu malzemeler olan bir arkadaş vardırda ve vermeye yer arıyordurda bizde teslim ederiz .ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler Allah gönlünüze göre versin

eyer para toplanırsa bır hesap yada posta kodu werebılırsenız bende yardım etmek ısterım .allah kımseyı ole duruma dusurmesın :salut:

şırnaktayım aslında birşeyler yapabilirdim burda ama çok zor.güncel tutmak için yazdım.

yakın zamanda makina almayı düşünüyorum eğer o zamana kadar almazsanız ben yardımcı olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar