- Konu Yazar
Bir kaç gün önce yolda karşılaştığım ve memeli olduğunu tahmin ettiğim yaşam formu ile yaşadığımız heyecan dolu saniyeleri sizlerle paylaşmak istedim. Videonun tartışılabilecek bir yanı var mı bilemiyorum. İzleyin kendiniz karar verin
Ben bir süredir aracı kullanan canlının kulaklarını çınlatıyorum, siz de çınlatın 
Ek bilgiler;
-Araç sinyal vermiyor. Işık yüzünden net anlaşılmıyor ama sinyal yok.
-Araca bir temasım olmadı. Geçiş anında fren ve rüzgar yüzünden hafif bir sarsıntı var kamerada ama temas yok.
-Olayın üstüne polis ile görüştüm, video ile birlikte adliyeye gidip suç duyurusunda bulunup vs..vs.. bir yığın prosedürü atlatıp, bir yığın uğraştan sonra bir sonuç alabileceğimi söyledi. Zamanım olsa uğraşırdım lakin günde 12 saat çalışan bir adamım. Uğraşacak zamanım yok. Onun yerine video üzerinden stresimizi atalım hiç değilse bir işe yarasın istedim
İşte O Anlar;
Not: Videoda ses yok. BİİİİİİP lemekle uğraşamadım
Ek bilgiler;
-Araç sinyal vermiyor. Işık yüzünden net anlaşılmıyor ama sinyal yok.
-Araca bir temasım olmadı. Geçiş anında fren ve rüzgar yüzünden hafif bir sarsıntı var kamerada ama temas yok.
-Olayın üstüne polis ile görüştüm, video ile birlikte adliyeye gidip suç duyurusunda bulunup vs..vs.. bir yığın prosedürü atlatıp, bir yığın uğraştan sonra bir sonuç alabileceğimi söyledi. Zamanım olsa uğraşırdım lakin günde 12 saat çalışan bir adamım. Uğraşacak zamanım yok. Onun yerine video üzerinden stresimizi atalım hiç değilse bir işe yarasın istedim
İşte O Anlar;
Not: Videoda ses yok. BİİİİİİP lemekle uğraşamadım
Son düzenleme: