BU BAŞLIK İPTAL... :) KEFKENDEYİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben uludag olsun dıyorum arkadaslar araba ıle gelebılırız dımı...
:silent: :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AYNI TARİHDEKİ GEZİLERİN RAPORU

kefken isteyenler

Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54
Sıah + 1
Omersado
Papillion
boy + 1
skullhunter
Bandit + 1
Avadis
Gürkan
kabir

TOPLAM : 21 Kişi

ULUDAG isteyenler

conqueror
cengizhankavak
myurtsever
BURNER18

TOPLAM = 4 Kişi

İSTANBULPARK İsteyenler

cenkmenderes
explorer

TOPLAM = 2 Kişi

riva'ya doğa ve mola restaurant gezisi

Biscuit + 1
potenza
erdoğan+1
baron985
tuna-tour + 1

TOPLAM = 8 Kişi

Göynük Gezisi

Arvasi3

TOPLAM = 1 Kişi

Kararsızlar.

ilnapoli
e_erdun

TOPLAM = 2 Kişi

GENEL TOPLAM = 38 Kişi

alooooooo
beyler hala dağınıksınız ya hadi toparlanın bu hafta kefken olsun haftayada riva nolur sanki daha 3 hafta yağmur soğuk yok daha çok gezeceğiz bastırın biraz çınarcık gurubu gelsin bu geziye hadi bakalım bu arada eşleri ile gelecekler yazsın ben oğlumla gelmek istiyorum ona göre karar vereceğim ercüment abi karar ver artık sana göre dönen çok olacak hadi ya. fuat

alooooooo
beyler hala dağınıksınız ya hadi toparlanın bu hafta kefken olsun haftayada riva nolur sanki daha 3 hafta yağmur soğuk yok daha çok gezeceğiz bastırın biraz çınarcık gurubu gelsin bu geziye hadi bakalım bu arada eşleri ile gelecekler yazsın ben oğlumla gelmek istiyorum ona göre karar vereceğim ercüment abi karar ver artık sana göre dönen çok olacak hadi ya. fuat

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi valla su anda en çok katılım kefkende bencede boyle giderse kefkende birleselim süper bir gezi olur bir sonraki haftada bu seceneklerden en fazla olan diger geziyi degerlendiririz. Fuat abi ye bu konuda katılıyorum.. İnşallah tüm arkadaşlarımız (Çınarcık grubu hariç) süper bir gezi olacagına emin olsun (Çınacık grubu zaten biliyor :) ) sevgilerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşlerim perşembeye kadar bakalım sayı artmazsa kefkene yönlediririm ben ekibi uyarmı ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler cumartesi ve pazar günün havası şimdiden belli olmaz metolojı sade tahmini hava durumunu yapmakta yağmurlu havalarda uzun yolculuk yapmak cehennemden beterdir ben diyiyomki bu gibi havalarda daha kısa mesafe yolculuklar yapalım dönüşte yağmura yakalandıkmı kısa mesafe yağmurlu havalarda önce sürüş tekniklerini öğrenelim ondan sonra daha uzun mesafeler yapalım diyiyorum ben sadece fikrimi söyledim lütfen yanlış anlaşılma olmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ne derseniz haklısınız abi bu konularda acemiyim ben yagmurlu olmazsa derseniz olmaz olur derseniz olur ben size baglıyım büyüklerimizin fikirlerine göre hareket etmek güzel bence tecrübe olayları... ama kefken olsun abi yaa :cherry:
:thumleft: :thumleft: :thumleft:

Hava tahmin konusunda Ercüment abi ile aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Biz bi toplanalım bakalım ortaya ne çıkacak?
Birde millet eşinden sevgilisinden bahsediyo.Listede ismi olan ama artçısını yazmamış arkadaşlarımızda ekleme yapsınlarki kim var kim yok görülsün.Birde şu konuşmayı paylaşmak istiyorum grupta sayı çoğalıyor haftasonuna kadarda daha çoğalacak die tahmin ediyorum.10,00 die belirlediğimiz buluşma saatini 09,00 yapalımmı ne dersiniz?

arkadaşlar ben çoğunluğa uyan insanım madem çoğunluk kefken diyor bende siz ne derseniz ona razıyım.Göynük gezisi iptal yaşasın kefken gezisi.hoşçakalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
9 uygundur abicimmm erken kalkan çok yol alır =) :cat:

cenkmenderes' Alıntı:
3- Uludağ : O kadar yolu günübirlik gitmek cok sarmIyo sanki beni. Motorturk'un organizasyonu imiş demişti Fatih bana. Tanımadığım bir grupla bir yere gitmeyi de cok tercih etmiyorum.

Yorumların bunlar... Sizinkileri de yazın da bilelim :)

Yadırgadım bu dediğini arkadaşım..
Tanımadığım bir grup ? bende seni yada çoğu arkadaşları tanımıyorum burada yazdıklarınız ve yorumlarınızın haricinde...
Ama motosiklet camiası olarak bir bütünüz. Siz biz vb gibi yaklaşımlar yanlış benim kanımca. ben de sizlerle ilk fırsatta bir araya gelip tanışmak için can atıyorum. Gezilerinizi zewkle takip ediyorum. Motosiklet lerimizle olmamızın en büyük avantajı özgürlüğümüz, macera ruhumuz, kendimizi dinlememiz, yeni yerler , insanlar , vb olaylardır.

Antalya ' ya giderim , gruptan arkadaşlardan bir veya birkaçına ulaşmaya çalışırım ve onların da yardımıyla gezer eğlenirim olanaklarımı değerlendirmeye çalışırım.

Saygılarımla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
AYNI TARİHDEKİ GEZİLERİN RAPORU

kefken isteyenler

potenza
erdoğan +1
baron 985 (belki)
tuna_tour +1
RUZGARSEVDALISI + 1
cathedral
e_erdun
Biscuit + 1
Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54 + 1
Sıah + 1
Omersado
Papillion
boy + 1
skullhunter
Bandit + 1
Avadis
Gürkan
kabir + 1
Arvasi3
cenkmenderes
explorer
tarkan
ubaykal + 1
LBC-34 + 1
holy_diver + 1

TOPLAM : 43 Kişi

ULUDAG isteyenler

conqueror
cengizhankavak
myurtsever
BURNER18

TOPLAM = 4 Kişi

Kararsızlar.

ilnapoli

TOPLAM = 1 Kişi

GENEL TOPLAM = 48 :rendeer:

Cyber, dedigimi tam anlatamadım ya da sen anlamadın sanırım dostum. Tercih etmem demek, gitmek istemem demek degildir. Sitedeki yazıları veya yüz yüze tanıştığım insanlarla gitmeye daha öncelik veririm demek gibi birşey bu. Bir de başka bir arkadaşın daha yazdıgı gibi, o gidecek grubun daha önceki gezilerinin resimlerini de gordum. Yaş ortalaması biraz yüksek ve eğer oraya 3-5 arkadaş gitmezsen muhabbet edecek insan bulmakta zorlanır ve sıkılırsın. 2 kere 2 dört.. Git dene gör..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar