Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili dostlarım ve abilerim şu anda 17- 18 Eylül için Açılmış Olan 3 tane başlık var.. Bu Başlıklardan hangisi degerlendirmeli en fazla katılımla hangi organizasyonda eglenebiliriz bunun hakkında burada herkes fikrini beyan ederse cok sevinirim ben su anda arada kaldım acıkcası arada kalacak baska arkadaslarımızda vardır bu konuda fikir birliği ile bunu tartısmaya acılması gerektigini düşündüm kendimce bu konuda ortak hareket ederek bi karar alırsak çok iyi olur tabiki kendi fikrim düşüncelerinizi yansıtırsanız memnun olurum..
Lütfen şunuda unutmayalım bunlar son toplu gezilerimiz en kalabalık hangisi olacaksa ona göre hareket edersek cok hos olur cunki 6 ay daha olmayacak lütfen tüm arkadaslarımız Çınarcık gezisine gelenler özellikle bunun ne kadar önemli ve eglenceli oldugunu bildikleri icin dikkat ederlerse sevinirim..
sevgiler ve saygılar... :cat:
Lütfen şunuda unutmayalım bunlar son toplu gezilerimiz en kalabalık hangisi olacaksa ona göre hareket edersek cok hos olur cunki 6 ay daha olmayacak lütfen tüm arkadaslarımız Çınarcık gezisine gelenler özellikle bunun ne kadar önemli ve eglenceli oldugunu bildikleri icin dikkat ederlerse sevinirim..
sevgiler ve saygılar... :cat: