Bu ayakkabı iş görür mü?

Kullanan arkadaşlar yardımcı olur.
Benim fikrim iş görür.
Hiç olmamasından daha iyidir.

Benim tavsiyem bence biraz daha ekleyip kaval kemiği korumalı bir bot almanız yönünde olacak.

Benim tavsiyem bence biraz daha ekleyip kaval kemiği korumalı bir bot almanız yönünde olacak.

Aslında aradığım tam olarak sizin dediğimiz gibi.Dün bi arkadaşım kaza geçirmiş ve sanırım parçalı kırık var,çivi takılmış. Onu görünce bir an önce almak istedim,malum kış ayları yaklaştı sıkıntı yasamayalım,yaşatmayalım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Kısa önermem ama illa kısa alıcaksan bu fiyatlarda
YDS var bakmanı öneririm

YDS konusunda bi fikrim yok ama tavsiyemiz için teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Kullanan arkadaşlar yardımcı olur.
Benim fikrim iş görür.
Hiç olmamasından daha iyidir.

Hiç yoktan iyidir mantığı ile bakıyorum bende ama pek bilmediğim için sizlere sormak istedim.Bütçe olarak 400-450 TL civarında en azından sağlam bir şey olmasını istiyorum...

YDS'nin uzun botunu al.Kısa botlar günlük kullanımda rahat ama kaval koruması olması daha önemli.

400 - 500 lıra butce ıle yds çizme alınır paşa paşa kullanılır . kusura bakma ama bu cocukların ısıklı ayakkabılarına benzıyor bırde kısa . yds ıyıdır ıyı

yds nin kısa diablosunu kullanıyorum , sade ve şık bi model olmasının dışında ön parmak , topuk ve bilek korumaları gayet güzel . 389 tl ye alınabilecek güzel bir bot .

Bence bütçeni biraz zorlayıp 489 tl ye yds diablo gtx 11 almanı öneririm şahsi olarak kendim de aynı botu alıcam yakın zamanda

Mersin İl Temsilcisi
kesinlikle herkes gibi ben de kaval korumali bot oneririm. Allah kazaziz belasiz kullanmayi nasip etsin ama kaza aninda bot ve cizme arasinda ciddi fark var.

Motoruma.com
Biraz daha korunayım bilekten yukarısı da bu korumadan nasibini alsın dersen "FALCO LIBERTY 2 SİYAH MOTOSİKLET BOTU" tavsiye edebilirim.

Ürün detayı: Detay Linki

Korumalı ekipman seçerken öncelikle aramanız gereken güvenlik sertifikalarina sahip olmasıdır.

Ürünün bilgilerinde sertifikalarla alakalı bir yazı göremedim.

Forumda defalarca yazdım ve yazdık, kısa botun koruması,çizmeye göre çok sınırlı kalıyor. Tercih yaparken kimileri güvenlikten feragat edip konforu seçebiliyor. Sonra kaza yapılınca doktorun size çizme olsaydı şöyle olmazdı böyle kırılmazdı lafını duyma ihtimalinizi en aza indirmek istiyorsanız çizme alın.

Ayrıca maddi kısmıyla ilgili hep eskik bir bakış açısı var. Çizme 600 tl diyor örneğin alacak kişi ama orda zaten bota 300 tl vereceğini unutuyor. Arada 300 tl fark var. Yani sizin zaten fix bir maliyetiniz var,buiş size en kötü 300 tl ye mal olacak.

Ben hep çizme kullandım. Ve iyiki hep en ust seviye güvenliği veren ekipmanlar kullanmışım.

Son düzenleme:
Biraz daha korunayım bilekten yukarısı da bu korumadan nasibini alsın dersen "FALCO LIBERTY 2 SİYAH MOTOSİKLET BOTU" tavsiye edebilirim.

Ürün detayı: Detay Linki

Bilgi için teşekkür ederim.Anlatılanlara ve yaşanan kazalara bakınca,en iyisi sanırım uzun çizme olacak.Zaten bütçe olarak ayırdığım 300-400 TL vardı en azından biraz daha üzerine çıkabilirim tam anlamı ile güvenlik sağlamak için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

Korumalı ekipman seçerken öncelikle aramanız gereken güvenlik sertifikalarina sahip olmasıdır.

Ürünün bilgilerinde sertifikalarla alakalı bir yazı göremedim.

Forumda defalarca yazdım ve yazdık, kısa botun koruması,çizmeye göre çok sınırlı kalıyor. Tercih yaparken kimileri güvenlikten feragat edip konforu seçebiliyor. Sonra kaza yapılınca doktorun size çizme olsaydı şöyle olmazdı böyle kırılmazdı lafını duyma ihtimalinizi en aza indirmek istiyorsanız çizme alın.

Ayrıca maddi kısmıyla ilgili hep eskik bir bakış açısı var. Çizme 600 tl diyor örneğin alacak kişi ama orda zaten bota 300 tl vereceğini unutuyor. Arada 300 tl fark var. Yani sizin zaten fix bir maliyetiniz var,buiş size en kötü 300 tl ye mal olacak.

Ben hep çizme kullandım. Ve iyiki hep en ust seviye güvenliği veren ekipmanlar kullanmışım.

Evet üründe hiç bir sertifika bilgisi yok.Kısa ekipman almayı pek düşünmedim ama konfor açısından biraz cezbetti.Ama sanırım uzun çizme daha iyi olacaktır. En azından daha fazla güvenlik sağlayacak.
tdem35 arkadaşın verdiği linkteki çizme gayet iyi gibi duruyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar