BU ARKADAŞ SİTEDEN Mİ :)

Bir an dedim orası kaygan düz zemindir ön freni sıkar madara olur ama olmadı :queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

aragaz ismail :D zuhahah yahu adam motordan medet ummamış bence, çünkü bu rezil programda bu ahlaksız sunucular demiştir ismail motorla gir stutyoya diye ve zorlamışlardır çocuğu.

Bu lanet olasıca sunucular ki ne b.k olduklarını deniz feneri davasında hüngür hüngür ağlamasından vs de bildiğiniz gibi,isnanları maymun yerine koyuyorlar. Zorla dans ettirmeler şebeklik yaptırmalar vs. bence acilen bu programlar yasaklanmalı.

adam işi sağlama alıyor. kız evet deseydi. senden önce motorum vardı senden sonrada motorum olacak demek için baştan motorla geliyor. yarın bir gün motoru sat, yok tehlikeli gibi muhabetlerin önünü kesiyor. hoş bu arada hayır cevabını almış.

F54

insanlar eğleniyor işte asker öldürmüyor polis öldürmüyor daha ne olsun:cat:

Cruiser'la gitmeliydi,modelini beğenmedi:) Daha yaşlı adayları istiyor,kallavi ve parıldayan bir cruisera hayır demez diye düşünüyorum:)

yaa hay allahım, yazık lan. Şu çocuğa kız ayarlayayım da motoru bana verir; kız bulmak için motor aletse; kız varken motora gerek yok :)
(Doğru olasılık kuralı)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kawasaki ZZR 1100 , aynı kasa 600 olanıda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar