Çok inanmayın bence. Muhtemelen birine tecavüz ediyorken tekme yemiş de düşmüştür. Ayağı kalkınca işini bitirir, sonra öldürür, ve yoluna hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Hiç bir sözüne güven olmayacak, en ufak çıkarı için insanların hayatını hiçe sayan, karakter ve şeref yoksunu, psikopat, tescilli suçlulardan biri kendisi. Bu ara sesi çok çıkıyor, çünkü (açıktan veya gizli) mafyalar popüler bu ara ülkemizde...
Söz olarak etkili bulmuştum.
O değil başka biride söylese aynı şekilde hissederim.Düşününce iyi oturmuş bir cümle.
Son haberleri okudum,insanlar son yıllarda inanılmaz bir sapma yaşıyor yada daha önceden de vardı ama bu kadar medyaya taşınmıyordu.
Haberlere konu olan olay,değil bir erkeğe bir insana yakışmaz.
Kilit soru o çocuğun o adamla nerede,nasıl tanıştığı.Başka mağdurlar da olabilir.
Umarım adalet yerini bulur.
Sedat peker'in açıklamasını da okudum.
Ben gerçeklik veya inanılırlıktan çok açıklamada ki ince nokta, mesajlara takıldım.
Gizli tehdit mesajı var gibiydi.İntihar et gibi birşey.Birde o kişiyi sağ kolum değil devlet görevlisi demiş.Gündemi sarsıcak bir iddiaydı.
Tabiki insanlar mafya olarak tanınan birinin bu kadar sakin,soğukkanlı yorum yaptığını görünce şaşırdı.Daha büyük,tepkili bir karşılık bekleniyordu belkide.Bence farklı bir hamle yapar gibi geliyor.
Eğitim sistemine bir an önce çocukları tehlikeli insanları anlayabilecek,uyarabilecek seviyeye getirebilme eğitimleri verilmeli.
Ruh sağlığının önemide daha çok iyi anlatılmalı.
Sapıklık,pedofilide ruh hali bozukluğudur.
Dıştan sağlıklı birey gibi görünen birçok kişinin yetişme tarzı,bastırılmış duyguları,travmaları dış dünyaya bu tür suçlarla yansır.
Bu olaydan anlıyoruz ki çocuklara meslek edinme,kariyer,yetkinlik hedefleri verilebilir fakat büyüyünce söz sahibi olması insanlık vasıflarını tam anlamında aldığını göstermez.İnsani duygular,sevgi,saygının,değerler verilmeye çalışılmalı.
Insan eğitimi bu sebeple sanattır.