Hocam eski kasa apachede orjinal ampul dışında ne takarsam takayım sürekli kesme sorunları yaşadım...
İlk çıkan kasa için konuşuyorum ampule gelen elektrik direk aküden gelmiyor motorun rölantisi düşükken farında gücü düşüyor kesik kesik yanıyordu...Farklı ampul takınca bir kaç gün içinde kesiyordu orjinal ampulle aradaki fark neydi bilmiyorum ama söyleme gereği duydum....
izmir bornova çamdibi yannız ben standart ampül aramıyorum motovision olacak 12v 35 35kardeş nerede oturuyorsun şehir ve semt olarak yaz sana hemen gidip alacağın yer söyleyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
[/COLOR]
yok benim motorda xenon takılıydı 2 3 ay kullandım aküyü biraz yordugunu hissettim zaten mercekte yoktu yani ben farlara direk aküden alıyorum elektiriyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
izmir bornova çamdibi yannız ben standart ampül aramıyorum motovision olacak 12v 35 35
marka önemli mi?
hoçam başlıktada yazdım alıntı yaparakta yazdım neden beni kimse anlamıyor anlamış degilimhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=Philips+h4+35%2F35&sra=hpa
ilk 4 ürün aradığın zaman sor emin ol
Fatih kardeşim kargo ile 22 paund'a geliyor. Ürün İngiltere'de var. Bazı diğer sitelerde daha pahalı en uygunu bu...
http://www.regalautobulbs.co.uk/product/71/PHILIPS_HS1_MOTO_CITY_MOTOVISION_SINGLE#.Uk6SwCTIZvB
senin için arattım bak
http://www.yedekparcatuning.com/?urun-80-OSRAM-H4-Motosiklet-Far-Ampulu-12V-35-35W.html
![]()
OSRAM H4 Motosiklet Far Ampulu 12V 35/35W
OSRAM H4 Motosiklet Far Ampulu 12V 35/35W
Resmi Büyüt
Ürün Kodu :
64185
OSRAM
Motosikletler için özel üretilmiştir
Satış Fiyatı :
21,13 TL
Stok Durumu
Stoklarımızda
panik yok yukarıdaki yazmış olduğum yerde bu ürün var![]()
cevap için teşekkür sanayi sitesinde osramın bu ampülünü buldum ama satan adam bayaa bilgiliydi standart ampülden daha fazla aydınlatma bekleme dedi sadece daha dayanıklı standart ampüllere göre bu benim linkteki motovision aydınlatması çok saglam başlıktaki videoya bir göz atarsan demek istedigimi anlarsınTekoklava anladım seni, philips ve 35W arıyorsun. Ama eğer bulamazsan bu ürünü direk sipariş geç derim. Hertürlü Osram'ı philips'e tercih ederim. Sen istersen philips al tabi ama bu da aklında bulunsun.
Aynı sorun bende de var çünkü, 55W osram taktım, orjinal'i 35W idi. Sistemde veya aküde sorun yaşamadım ama far camı(plastik) sıcaktan hafiften eridi ve ortasında nokta oluştu.
cevap için teşekkür sanayi sitesinde osramın bu ampülünü buldum ama satan adam bayaa bilgiliydi standart ampülden daha fazla aydınlatma bekleme dedi sadece daha dayanıklı standart ampüllere göre bu benim linkteki motovision aydınlatması çok saglam başlıktaki videoya bir göz atarsan demek istedigimi anlarsın
tekoklava h4 35/35 w ampulmotovision yoktur.
35 wattlık olan hs1 diye geçer bende bu ampulu çok aradım sonunda türkiyede bulamadım abim izine gelirken belçikadan getirttim.
izine yazın gelir daha yeni gitti zaten performans olarak dedigi gibi %40 fark var .Ampulu kendi stogunda yok motorcunun birinden alıp gelmişti .
senin ampul işi suya düştü.
Kalite olarak belki öyle olabilir ama motorumun üstünden çıkarttıgım düz osram ampuldü bu ampul ekstra gibi birşey ...
Yani sizin denemenize göre yeni taktığınız philips motovision 35W olan ampul motorunuzda orjinal gelen osram 35W ampulden daha iyi aydınlatıyor, yanlış mıyım ??