Bu akşamki haber bültenini izlediniz mi?

Yanılmıyorsam atv de ki haber bülteniydi. Bir tane motosiklet kullanıcısını trafikte yakalamışlar, trafikte teker yapmasını vs ellerine koz edinerek motosiklet camiasını resmen suçluyorlardı. Sanki tüm motosiklet kullanıcıları o sürücü gibi insanların hayatını tehlikeye atıyormuş gibi gösteriyorlardı. Artı genelleme yaparak motosikletli kazaların tümünün bu nedenden kaynaklandığını ileri sürüyordu muhabir. Tabi unuttular kırmızı ışıkta bekliyen motosikletliye gelip lüks arabanın çarptığını ya da yanlış sulama yüzünden motosikletli arkadaşımızın kayarak kaza sonucunda hayatını kaybettiğini. Ne akla hizmet böyle bir haber hazırlayıp motosikletlileri halk gözünde kötü göstermeye çalıştıklarını anlıyamadım... Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Umarım izliyen olmuştur ve yorumlarını yapar...

Çok haklısınız. Bu tür muhabirlerin paparaziden başka araştırdıkları ciddi olan başka işleri yok ki. Onlar diplomaları birilerinin biryerlerini görüntülemek için alıyolar. Bir kişinin hatasını topluma mal etmek o kişinin görüş ve düşünce darlığı. Boşver aldırma. Bizi kimse yıkamaz..

Çok haklısınız. Bu tür muhabirlerin paparaziden başka araştırdıkları ciddi olan başka işleri yok ki. Onlar diplomaları birilerinin biryerlerini görüntülemek için alıyolar. Bir kişinin hatasını topluma mal etmek o kişinin görüş ve düşünce darlığı. Boşver aldırma. Bizi kimse yıkamaz..

Gerçekten muhaberin o haline o tavrına anlam veremedim. Keşke izlemiş olsaydınız. Sanki son günlerde tv de olan olayları bastırıp tüm motosikletli mağdurları halk gözünde suçlu konumuna getirmek için hazırlanmış bi senaryo gibiydi...

Haberin hangi kanalda olduğunu biliyo musunz? int den haberi izlemek istiyorum.

Bu yapılan resmen aşşağılama, bize karşı kışkırtma gibi.

Haberin hangi kanalda olduğunu biliyo musunz? int den haberi izlemek istiyorum.

Bu yapılan resmen aşşağılama, bize karşı kışkırtma gibi.

Hocam tam iftar saati yanlış anımsamıyorsam Atv de idi... İftar programı ararken birden görünce hemen izlemek istedim... Yani izleyip yorum yapmanız daha mantıklı olur hatta bulursanız o görüntüyü buraya linklerseniz sevinirim.

Atv nin ana sayfasına baktım ama dünün ana haber bülteni var. Herhalde yarın koyarlar.

Hocam tam iftar saati yanlış anımsamıyorsam Atv de idi... İftar programı ararken birden görünce hemen izlemek istedim... Yani izleyip yorum yapmanız daha mantıklı olur hatta bulursanız o görüntüyü buraya linklerseniz sevinirim.

Böyle şeyler duyunca durduramıyorum kendimi hocam,

Elimden gelse neler yaparım neler.

Evet 1 gün sonra yayınlıyorlar ana haber bültenini, şimdi baktım atv web sitesinden. yarın koyarım mutlaka.
Tşk ederim bize bu haberi verdiğiniz için.

Buldum arkadaşlar haberi bu videonun 28.40 dakikasına bakın... Link ilk defa kopyalıyorum umarım hata yapmamışımdır...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi izledim abi videoyu, siz daha da bi hafiyesiniz. :)

Çok fazla abartılmış bir haber, hiç bi tekere kalkılmasında sağında solunda tehlikeye atacağı kimse yoktu bence. yeri geldiğinde tekeri indiriyor.
Motosiklet kazaları hep bu nedenle oluyormuş muş.

ATV değil mi ya.. Başka bişey beklemiyorum ben.

Dünde motosiklet haberi vardı onun üzerine bunu koymaları ve haberlerin üst üste gelmesi senaryo gibi geldi bana... Sanki kasıt var gibi bu işte beni sinir eden buydu...

İstanbuldaki SS ciler haberi görürlerse tanırlar, adamın söylediğine göre mutlaka bi grup olarak faaller. yani zaten hiç bi ss ci tek başına takılmaz :)

İstanbullular tanımazlarsa feyk ulan feyk diyebiliriz :mrgreen:

Ama haber uydurma veya senaryo bile olsa bunu diğer insanlar bilmiyor. ve gerçek zannediyor.

Yuh arkadaş bu kadar da olmaz yaa.

Gözüken o ki ATV aracı trafikte seyrederken önüne motosikletli şahıs çıkmış. Trafikte tekteker yaptığını görüncede yanındaki kameramana "Çek la çek, kayda al da, akşama haberlerde rezil edelim aklı başına gelsin" gibi bir konuşma geçmiştir.

Ne olursa olsun bu haberdeki o bilinçsiz ve gösteriş meraklısı motor sürücüsü yüzünden, bu haberi izleyenlerde "bunlar hep böyle" imajını güçlendirecek.

ATV haberi kınıyorum, haberi veriş biçimleri çok yanlış.
Ama bence suçun çok daha büyüğü bu motosiklet sürücüsünde. Kamera önünde tekteker yaparsan olacağı bu. :pr::pr::pr:

Haberin sonuna doğru kameranın yanından ayrılınca tekrar tekere kalkıyor. Belli ki adam egosunu tatmin etmek istiyor.

Yazık, çok yazık, yapılan onca "bilinçli motosiklet sürücüsü" imajını, "motosikletleri farkedin" sloganlarını bir çırpıda kenara atan bir haber olmuş.

Haberin paylaşımı için teşekkürler @dionysos06.

Yuh arkadaş bu kadar da olmaz yaa.

Gözüken o ki ATV aracı trafikte seyrederken önüne motosikletli şahıs çıkmış. Trafikte tekteker yaptığını görüncede yanındaki kameramana "Çek la çek, kayda al da, akşama haberlerde rezil edelim aklı başına gelsin" gibi bir konuşma geçmiştir.

Ne olursa olsun bu haberdeki o bilinçsiz ve gösteriş meraklısı motor sürücüsü yüzünden, bu haberi izleyenlerde "bunlar hep böyle" imajını güçlendirecek.

ATV haberi kınıyorum, haberi veriş biçimleri çok yanlış.
Ama bence suçun çok daha büyüğü bu motosiklet sürücüsünde. Kamera önünde tekteker yaparsan olacağı bu. :pr::pr::pr:

Haberin sonuna doğru kameranın yanından ayrılınca tekrar tekere kalkıyor. Belli ki adam egosunu tatmin etmek istiyor.

Yazık, çok yazık, yapılan onca "bilinçli motosiklet sürücüsü" imajını, "motosikletleri farkedin" sloganlarını bir çırpıda kenara atan bir haber olmuş.

Haberin paylaşımı için teşekkürler @dionysos06.

Ben teşekkür ediyorum ve birşeyede dikkat çekmek istiyorum. Röpörtajda yüzünü kapamayı akıl eden biri kameralar önünde tekere kalkması mantıklı mı? Yüzünü kamofle eden kişi bence kamera önünde böyle hareketlerde yapınca nasıl tepkiye maruz kalacağınıda kestirebilecek zihniyettedir... Yani bana haber nedense tamamen bir senaryo gibi geldi...

Hani futbolcunun satılık olanı vardırda maç satar ya,
Bu da bizi satan bir dengesiz bence. Düzmece haber olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar