Bu akşam nişanlanıyorum dostlarım !

Kardeş Allah hayırlı etsin. Tamamına erdirsin. Evinizden mutluluk sevgi saygı aşk hiç eksik olmasın... Bak bu duaları en yakınıma bile kolay kolay etmem haa ona göre :p Şaka bi yana Allah bir ömür boyu mutluluk ihsan eder inşallah :)

Abi Allah tamamına erdirsin...:) :) İnşallah bi yastıkta kocarsınız.. :rendeer: :rendeer:

mutluluklar.... iyi günde kötü günde birlikte olmanın tadını çıkarın...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kemal kardeşim sana BODRUM dan yazıyorum iş için burdayım, nişan haberi beni sevindirdiği kadar üzdü,nedenmi? kardeşim aramızdan ayrılacağın için, çünkü ben biliyorum ki sen motora elveda edceksin dolayısıyla bizede, yenge hanımın motora evet diyeceğini sanmıyorum, zaten bütün kadınlar böyledir, motoru herzaman kuma gibi görüyorlar ancak, "evlenin çoğalın" bu ALLAHIN emridir, sende en isbetli kararı vererek evliliğe adım atıyorsun inşallah nikahını da görürürüz, boy boy çocuklarınız olur onları vatana faydalı insanlar olarak yetiştirirsiniz.
Kadınına her zaman sevgi ve saygı göster, unutma cennetin anahtarı annelerin ayakları altındadır, yahu ben de baba gibi konuştum.:p

KARDEŞİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN, İKİNİZİDE BİR YASTIKTA KOCATSIN, ÖMÜRLERİNİZ UZUN OLSUN, İKİNİZİNDE ÖMRÜ AYNI OLSUN.:rendeer: :rendeer:

mutluluklar dilerim, allah tamamına erdirsin..bu arada hic bizi davet etrmek yok:cherry:

Sağolun dostlar.

Özellikle Müslüm abi söylediğin sözlerden çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Motora veda eder miyim bilmiyorum ama hayatımın en anlamlı veisbaetli kararını verdiğime inanıyorum.

ALLAH bir yastıkta kocatsın.darısı benim gibi tüm bekarların başına.AMİN:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah mesut etsin.
Bir yastıkta kocayın.
Sevgi sizi bırakmasın.
Mutluluklar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mutluluklar:rendeer:

bulosele' Alıntı:
mutluluklar dilerim, allah tamamına erdirsin..bu arada hic bizi davet etrmek yok:cherry:

Aileler arasında olacağı için kimseyi davet edemedik. Ama özellikle nikahta 300 motorla konvoy oluşturmazsanız ne diyiyim ki artık :cat:

Bu arada tebrik eden arkadşlara çok teşekkür ederim.

Süper Moderatör (BBRR)
Sevgili kemal internet bağlantı sorunum nedeni ile 2 gündür nete giremedim ....Allah tamamına erdirsin ...ikinizide gözlerinizden öpüyorum..işallah bir ömür bir yastıkta kocarsınız..eee zamanı gelmişti dimi hatta geç bile kalmışsın ..heyecan da ikinizi öpüyor ..en kısa zamanda bu sefer sizleri evimize bekliyoruz ....

Moderatör (forrap)
Fotolarda gösteriyor ki birbirinize çoook yakışıyorsunuz...:rendeer: Tekrar tekrar Allah tamamına erdirsin diyorum,nazar değmesin size,gülen gözlerinize:rendeer:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah tamamına erdirir de bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.:rendeer:

BBRR' Alıntı:
Sevgili kemal internet bağlantı sorunum nedeni ile 2 gündür nete giremedim ....Allah tamamına erdirsin ...ikinizide gözlerinizden öpüyorum..işallah bir ömür bir yastıkta kocarsınız..eee zamanı gelmişti dimi hatta geç bile kalmışsın ..heyecan da ikinizi öpüyor ..en kısa zamanda bu sefer sizleri evimize bekliyoruz ....

Çok teşekkür ederim Barış. Bu son hafta nasıl geçti anlatamam. Nişana ne yazık ki kimseyi davet edemedik. Ama nikahta mutlaka sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Heyecan'a çok selam tatlı kızını benim için öp. Balayında mutlaka sizede uğrayacağız. Çok selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar